Chezes Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Witam wszystkich. Mam problem z wymienionym w temacie sprzętem. Po zdjęciu radiatora (standardowego) z radeona i próbie zalożenia arctica występuje taki problem że obudowa arctica opiera sie o kondensatorki co powoduje że nie da się go normalnie założyć. Byłem z tym problemem w sklepie. Koleś powiedział mi że można zastosować jakąś miedzianą "przedłużkę" blaszkę i wszystko bedzie OK. No tak, ale po założeniu tej "przedłużki" nie bedzie się dało zmontować całego zestawu. Jest jeszcze jedna możliwość: przypiłować plastik, lecz chciałbym ją ominąć bo gwara pójdzie w niepamięć. Czy ktoś miał taki problem? Prosiłbym o pomoc, podpowiedz co z tym zrobic, może Arctic Cooling VGA Silencer Rev3 bedzie pasował? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Miałem identycznego radzia jak Ty, z identycznym silencerem i mi weszło bez problemu. Musisz jakoś krzywo zakładać chyba... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Miałem identycznego radzia jak Ty, z identycznym silencerem i mi weszło bez problemu. Musisz jakoś krzywo zakładać chyba... ale on mowi o ATI Silencerze 1 ,a nie o Silencerze rev1 :] zwykle silencery aluminiowe (rev1,2,3) wchodza bezproblemu...te nowe miedziaki trzeba wlasnie czasami troszke dopasowac na niektorych grafach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...