crackers Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Mam małe pytanko... jeśli kupię 2 Caviary i złaczę je w RAIDa, to czy mogę przy trybie "0" odpalać z niego system ??? Nigdy nie eksperymentowałem z RAIDem, więc tego akurat mogę nie wiedzieć :) Btw... ostatnio mnie PowerStrip zaczyna wq...ać :D Macie może gdzieś pod ręką linka ze zwykłymi coolbitsami, bo jak zapewne większość wie skleroza nie boli, no i nie pamiętam za bardzo gdzie ten wpis leciał... a w ogole, jak to bylo ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 http://free.of.pl/f/freewallpaper/DOWNLOAD_NEXT2.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 No pewnie, że możesz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 A ja mam też jedno pytanko: czy do RAID'a dyski muszą być tej samej wielkości?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berti Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 nie musza. ale przy robieniu lustra jesli drugi bedzie mniejszy to jesli dane na pierwszym przekrocza ci wielkosc drugiego to bedzie qpa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...