marcellus Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Witam, Tak sie zastanawiam na jakim laczu siedzi to forum... no i co sie znajduje po drugiej stronie, ze czasami jest taaaak wolno, ze..... :? Gdybym mial jakos pomoc (dobry serwer na laczu T3) to z kim mam sie tutaj kontaktowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 hmm to chyba nie chodzi o lacze tylko o server - zdaje sie ze to komp wymieka - ramu ramu trzeba duuuuuzo, no i moc obliczeniowa - baze majaca ponad 1.5gb (tak jakos mialo) trza czyms przetwarzac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 a wiesz moze jaki jest mniej wiecej bandwidth miesieczny? zapytam jednego znajomego... moze by cos udostepnil na zasadzie "testowania" na okres nieokreslony ; ))))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Nowo zainstalowana maszyna to PIV 3 GHz, 2 GB RAM, 2x120 GB dyski Hitachi w RAID. Wpiete sieciowka 100 mbit/s do sieci providera i spiete gigabitethernetem bezposrednio z drugim serwerem. Calosc oczywiscie pod kontrola FreeBSD 5.2. Żródło Ogólenie to wszystko o co się pytasz możesz znaleść w wyszukiwarce bo temat był poruszany kilkanaście razy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 dzieki - nie widzialem wczesniej tamtego topicu :) poczytam i popisze gdzie sie da :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 [...]to z kim mam sie tutaj kontaktowac?Z Administracją , Marco , ParanoiK , Lisek. Sorry że tak późno ale jakoś przeoczyłem tę częśc twojego posta :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...