Cinek_P Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Mam takie pytanie, od kumpla słyszałem ze promocja (640 zamiast 128 Kb) w netii w opcji Net 24 - 128 Kb została przedłużona do końca roku, czy to prawda? Wie ktoś coś na ten temat ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Na początku była chyba, do końca września. Włączyłem 1 list. patrzę i jest 640, myślę sobie święto, pewnie nie chce im się prostować. Dzisiaj mamy 4 i dalej jest 640 :twisted: . Biorąc pod uwagę ruchy konkurencji istnieje duża szansa, że promocja potrwa dalej :wink: . Na stronce nic nie znalazłem, spróbuj zadzwonić, może się czegoś dowiesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek_P Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Dzwoniłem i się już dowiedziałem że promocja potrwa do końca roku. Licze po cichu ze tak juz po nowym roku zostanie :P , a jak tak to żeganj osiedlówka i TeLePsY :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<<nex_TO>> Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Tez myslalem ze jest do konca pazdziernika az odwiedzilem forum ufff dłużej posciagam wieksze pliki bo na 128 to nie bedzie juz tak pieknie sie sciagalo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anka Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Właśnie zainstalowałam neo 128 - mam 160,0 kb/s - abonament przez miesiąc 1 zł (słownie jeden!) przy szybszych jest odpowiednio 2 lub 3 miesiące, instalacja dalej 1,22 zł z Vatem tylko, że w tepsie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 rozumiem, że neo 128 = 128kbps. Jesteś pewna, że masz 160kb/s. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaser Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 160 kb/s to jest predkosc synchronizacji, a realny transfer to 16 KB/s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anka Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 wykazuje 160kb/s to chyba rzeczywiście 16kB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murphy Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 cześć, Mam takie "smieszne" pytanie do uzytkownikow net24 (128) ...jakiego koloru macie ikonki z programu diagnostycznego speedtouch'a, chodzi mi o te 4 kołka/kwadraciki. U mnie świecą sie cały czas na pomarańcowo (chociaż mam przebłyski ze kiedyś byly zielone)...i jakie macie pingi w grach (mohaa)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 wykazuje 160kb/s to chyba rzeczywiście 16kB powinno byc 20kB/s przy 160kb/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...