KWS89 Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Tak se siedząc na s..edesie z popielniczką w jednej i fajką w drugiej lapie(już wiecie co robię kiedy nie ma starych) Rozmyślałem nad sensem overclockingu. Co wam z tego że podkręcicie proca którego kiedyś kupowaliście z uśmiechem na twarzy się właśnie spalił? A myślę sobie: "a c***** z nim kupie se nowego) kupicie i znowu i wiec jaki jest sens robienia tego???? Może sie pochwalisz przed kolegami ale niszczysz jego tak by chodził 14 lat a po o/c ledwo 1 tydzień no niech powie mi kto po co coś takiego ktoś robi? Aby naciągnać domowy budżet? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 ot: widze że na zdjęciu masz jonathana davisa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 5 minut temu wstawiłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Takie hobby. Jedni zbieraja znaczki ktore moga im splonac lub moze je zjesc kot, a drudzy kreca procki ktore moga sie zepsuc. Ja nie rozumiem zbieraczy znaczkow oni pewnie nie zrozumieliby po co chlodzic komputer woda. Pytanie bez sensu. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 moim hobby jest( było) kręcenie kompów do pierwszego zfuranego potem się poddałem i zbieram znaczki i robię klimatyzator do pokoju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 ot: widze że na zdjęciu masz jonathana davisa Też go widze lol A dość często nawet słysze:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 :D heh kiedyś słuchałem korna ale według mnie korn stracił to coś i przestał mi się podobać i już go nie słucham. Przeniosłem się w cięższe wymiatanie :D death, power metal hard core takie wymiatanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...