pasażer Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Co wybrać z tych trzech :?: Ceny są bardzo zbliżone do siebie Ja osobiście jestm przekonany do slk-900a ale chciałbym jeszcze usłyszeć wasze opinie jak u was się sprawują poszczegulne coolery bo do końca nie jestem przekonany :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 SLK-900A only.I do tego dobry wentyl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Dokladnie ;] Ja mam silentboost'a i jestem z niego zadowolony, ale Thermalright to juz wyzsza liga... Podobno lepszy od TT jest ten pentagram, ale nie mam za bardzo jak porownac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 tak jak poprzednicy: Thermalright SLK-900a On jest tylko troche gorszy od mojego Sp-97. na niego jakis dobry wentyl i bedzie GIT! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasażer Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Też tak własnie myślałem. A skoro mowa o wentylu to co byście polecili za rosądne pieniądze??? Najważniejsza jest cisza bo właśnie chce troche wyciszyć mojego kompa, bo gdyby chałas mi nie przeszkadzał to bym nic nie kombinował bo to co mam aktualnie w miare dobrze sie spisuje(max 52c) ale to takie małe tsunami jak dla mojego ucha :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Do SLK900-A polecam wentyl Y.S-Tech 92x92x25 Ultra Silent Jeśli chodzi o ciszę to jest on bardzo cichutki i jest tym w miarę wydajny :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 http://hardware.uni.cc/modules.php?op=modl...owcontent&id=44 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Te testy to jakiś fake 8O :lol: Ja na procku 200x12.5 1.85V, SLK900-A i Zalman ZM-F2 mam max 54*C w stresie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasażer Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 http://hardware.uni.cc/modules.php?op=modl...ntent&id=44 8) Dałeś mi do myślenia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Nie ma nad czym myśleć fake i tyle :lol: . Bierz tego SLK900A + tego Y.S Tech'a 92x92mm i będziesz baaardzo zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasażer Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Chyba jednak wezme pentagrama bo w końcu jest tańszy o jakies 60 zł, a nie mam zabardzo kasy(to co mam w podpisie składałem pól roku ale się udało) a ten pentagram mi styknie wiem, że to porównanie można sobie w pupe wsadzić ale jednak mój portfel zabardzo ucierpi a już zaczynam zbierać na drugą kostke ramu :) A tak przy okazji jak nie dużym kosztem wyciszyć dysk :?: bo też daje się we znaki :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Te testy to jakiś fake 8O :lol: Ja na procku 200x12.5 1.85V, SLK900-A i Zalman ZM-F2 mam max 54*C w stresie! Dokładnie - Pentagram dobrze smaruje te recenzje. Ta jest wyjątkowo tendencyja i... żałosna :lol: 8O A tak przy okazji jak nie dużym kosztem wyciszyć dysk :?: bo też daje się we znaki :/ Dysk przykręć do koszyczka metalowego z cichym wentylem na 5V (aby chłodził elektronikę), ten gąbce daj na spodzie obudowy efekt bardzo dobry! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...