Skocz do zawartości
pasażer

Thermalright SLK-900a,Thermaltake Silentboost,Pentagram80Cu

Rekomendowane odpowiedzi

Co wybrać z tych trzech :?: Ceny są bardzo zbliżone do siebie

Ja osobiście jestm przekonany do slk-900a ale chciałbym jeszcze usłyszeć wasze opinie jak u was się sprawują poszczegulne coolery bo do końca nie jestem przekonany :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też tak własnie myślałem.

A skoro mowa o wentylu to co byście polecili za rosądne pieniądze??? Najważniejsza jest cisza bo właśnie chce troche wyciszyć mojego kompa, bo gdyby chałas mi nie przeszkadzał to bym nic nie kombinował bo to co mam aktualnie w miare dobrze sie spisuje(max 52c) ale to takie małe tsunami jak dla mojego ucha :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba jednak wezme pentagrama bo w końcu jest tańszy o jakies 60 zł, a nie mam zabardzo kasy(to co mam w podpisie składałem pól roku ale się udało) a ten pentagram mi styknie wiem, że to porównanie można sobie w pupe wsadzić ale jednak mój portfel zabardzo ucierpi a już zaczynam zbierać na drugą kostke ramu :)

A tak przy okazji jak nie dużym kosztem wyciszyć dysk :?: bo też daje się we znaki :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te testy to jakiś fake 8O

:lol: Ja na procku 200x12.5 1.85V, SLK900-A i Zalman ZM-F2 mam max 54*C w stresie!

Dokładnie - Pentagram dobrze smaruje te recenzje. Ta jest wyjątkowo tendencyja i... żałosna :lol: 8O

A tak przy okazji jak nie dużym kosztem wyciszyć dysk :?: bo też daje się we znaki :/

Dysk przykręć do koszyczka metalowego z cichym wentylem na 5V (aby chłodził elektronikę), ten gąbce daj na spodzie obudowy efekt bardzo dobry!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi