set2004 Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Cze mam pytanie jestem posiadaczem karty graficznej radeon 9500 64mb jest to Sapphire z pamieciami 3,3n infineony karta bez problemowo odblokowuje 8 potoków i jestem ciekaw czy da sie zmienić biosa w niej tak aby była widziana jako radeon 9500 PRO tak aby miała zawsze odblokowane 8 potoków a nie zebym musiał doinstalowywac rive tuner prosze o odpowiedz czy da się tak zrobic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=388...&highlight=9500 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set2004 Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 przelecieałem cały ten link co mi podałeś ale nie znalazłem nic co by było mi potrzebne są tam tylko o modach do kart 256bitowych 9500pro na 9700 a ja potrzebuje informacji czy mozna zainstalowac 9500pro bios do 9500 tak aby po włozeniu do innego kompa lub w tym samym miałą zawszer 8 potoków bez instalacji sterownikóe omegi ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 z tego co wiem to nie da sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...