Magdalena Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Nie mam polskich liter pomimo,ze mam zainstalowany polski jezyk programisty.Mam tylko ó a reszta to:ííííééééééééééééááááááá. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @ Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalena Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Nie wiem jakim cudem ale mam żżżćććęęęęąąą :D Odinstalowałam klawiaturę i myszkę i zainstalowałam ponownie.ćććęęęężżżźźźźźTo chyba jakiś cud ęęęóóóżżżźźźźćććęęę Nie mogę sie nacieszyć :D :D Dzięki w każdym razie za pomoc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @ Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 polsie litery można postawic (jeśli są jakieś skróty programowe) za pomocą tyldy.. ~l = ł ~a = ą etc... tak w woli przypomninia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...