Hanu Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Zoltar, i jak? Zgodnie z AV? (Sorki nie mogłem się powstrzymać, no offence, wybacz) A co do kapsli, to kupiłem Tymka w sklepie na przeciw roboty. Zmęczony jak pies po wdrozeniu nowego oprogramowania w robocie wstąpiłem na ciacho i właśnie Tymka. Otwieram i widze napis - " Winszuję". Przynajmniej jakis bezduszny kawałek metalu potrafi docenić człowieka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-d Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Siedzę sobie w sklepiku szkolnym mocując się z Tymbarkiem. Ale cham nie chciał się dać otworzyć, więc w końcu urwałem te kółeczko :lol: W końcu przy pomocy zębów i krawędzi stolika udało mi się otworzyć chama (jabłkowo-miętowy)... Napis? Gratulacje! hahahaha :D ale jaja :) mialem ta sama sytuacje :D 15 minut sie z nim mocowalem, razem z kumplem, jak otworzylismy i zobaczylismy napis to brechte mielismy nastepne 15 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mintai Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 tak przy temacie tymbarkow... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Ja sie raz z kumplami nastukałem, otwieram tymbarka a tam: "Niezła sztuka" ale sie uśmiałem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Moja historia z tymbarkami jest naprawdę dziwna. Pewnego razu kupiłem sobie tymbarka czarna pożeczka (bo go najbardziej lubię) i widzę napis "czarna pożeczka" otwieram następny kilka dni później widzę czarna pożeczka" lol potem następny tymbark kilka tygodni później "czarna pożeczka":) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Ładnie to tak odkopywać trupy? ;) Ale skoro zwłoki zostały poddane ekshumacji, to może i ja się wypowiem :). Tymbark? W sezonie 2007-2008 soczki tego producenta były moją wyrocznią - zawsze w szkole piłem kilka dziennie i praktycznie każdy tekst z kapsla pasował do mojej osoby/sytuacji/czegoś tam (najlepszy? ~"Nie uciekaj" w momencie, gdy jacyś debile chcieli mnie pobić). W tym sezonie zepsuli te notki (teraz to są głupoty w stylu "owocowe odświeżenie"), poza tym przerzuciłem się na Ice Tea roboty Liptona, gdyż wprowadzili te większe Tymbarki (0,5l), które są droższe nawet od niej - w takim wypadku wybór jest jak dla mnie oczywisty :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Chyba najlepszego miałem z tego 0.5: "Jesteś pod ukrytym kapslem" a to była nakrętka :lol2: Ogólnie przy kluczach mam całą historie z 15 zawsze jest :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...