Skocz do zawartości
Zoltar

Tymbark... Napisy = Śmieszne sytuacje :)

Rekomendowane odpowiedzi

Zoltar, i jak? Zgodnie z AV?

(Sorki nie mogłem się powstrzymać, no offence, wybacz)

A co do kapsli, to kupiłem Tymka w sklepie na przeciw roboty. Zmęczony jak pies po wdrozeniu nowego oprogramowania w robocie wstąpiłem na ciacho i właśnie Tymka. Otwieram i widze napis - " Winszuję". Przynajmniej jakis bezduszny kawałek metalu potrafi docenić człowieka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siedzę sobie w sklepiku szkolnym mocując się z Tymbarkiem. Ale cham nie chciał się dać otworzyć, więc w końcu urwałem te kółeczko :lol: W końcu przy pomocy zębów i krawędzi stolika udało mi się otworzyć chama (jabłkowo-miętowy)... Napis?

Gratulacje!

hahahaha :D

ale jaja :)

mialem ta sama sytuacje :D 15 minut sie z nim mocowalem, razem z kumplem, jak otworzylismy i zobaczylismy napis to brechte mielismy nastepne 15 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja historia z tymbarkami jest naprawdę dziwna.

Pewnego razu kupiłem sobie tymbarka czarna pożeczka (bo go najbardziej lubię) i widzę napis "czarna pożeczka"

otwieram następny kilka dni później widzę czarna pożeczka"

lol potem następny tymbark kilka tygodni później "czarna pożeczka":)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ładnie to tak odkopywać trupy? ;)

Ale skoro zwłoki zostały poddane ekshumacji, to może i ja się wypowiem :).

Tymbark? W sezonie 2007-2008 soczki tego producenta były moją wyrocznią - zawsze w szkole piłem kilka dziennie i praktycznie każdy tekst z kapsla pasował do mojej osoby/sytuacji/czegoś tam (najlepszy? ~"Nie uciekaj" w momencie, gdy jacyś debile chcieli mnie pobić). W tym sezonie zepsuli te notki (teraz to są głupoty w stylu "owocowe odświeżenie"), poza tym przerzuciłem się na Ice Tea roboty Liptona, gdyż wprowadzili te większe Tymbarki (0,5l), które są droższe nawet od niej - w takim wypadku wybór jest jak dla mnie oczywisty :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi