[ HAIZ ] Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Pilnie potrzebuje sterow do takowej karty do takowej windy, szukalem w necie wszedzie gdzie trafie to wywala mi "please enter to password" itp. Jesli ktosby mial pojecie prosze o pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 ale po co ci sterownik do tej karty jak on jest w systemie, a zapewniam cie ze nawet jesli bedzie nowszy to i tak nic tej karcie nie da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek21 Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 jest w systemie ten ster jak miałem tą grafike to zwisy non stop i krzaczki zamiast liter trzeba wyłaczyć przyspieszenie sprzetowe i po sprawie ale wtedy nie da sie filmów ogladać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 mam sterowniki do tej karty. jesli chcesz napisz do mnie na maila wysle ci. u mnie dzialaly okej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[ HAIZ ] Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 W sumie to dzieki, ale zainstalowalem juz win me, to nie byl moj komp i juz smacznie sobie chodzi, wiec w chwili obecnej mam go gdzies. Dzieki za inwencje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...