OmenGdansk Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 witam wszystkich jestem nowy i mam pytanko. posiadam karte graficzna MSI Gf. 4 titanium 4200 64 mb. reszta to: prescot 2,4 na 3,2 ghz, twonmoss 256 chodza na 333, 120 gb, Asus p4p8x. karta co prawda jest stara ale w miare dobra, i sie zastanawiam czy w jakis sposob mozna ją odnowic .... tak zeby chodzila jeszcze lepiej niz obecnie. naj lepiej niskim kosztem :] chlodzenie mam standardowe :/ na wc niestety ale poki co nie nie stac :/ nigdy nie grzebalem w grafikach i jest to dla mnie czarna magia :/ bede wdzieczny za pomoc. z gory dzieki i pozdro 4 all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Ta karta ma spory potencjal :wink: A zeby go wykorzystac poczytaj sobie to http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=856231 :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...