poca Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Dlatego wbilem sie tam na Rambo :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) to nie moj styl :/ , ja to przeszedlem w ten sposob » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « zaaplikowalem srodek usypiajacy w donuty , dalem je agentom , wzielem od jednego z nich uniform , uspilem zone , wzielem jej naszyjnik , a potem otrulem tego pajaca w biurze Edytowane 28 Maja 2006 przez tripsta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) ^ta misja jest na maxa prosta , chyba najprostsza aby uzyskac silent assassinDla mnie właśnie ta misja była pierwszą, na której nie uzyskałem statusu Silent Assasin. Wszystko przez tą żonkę, po prostu nie widziałem innego sposobu na zdobycie mikrofilmu jak zabicie jej :wink: . Zastrzyk nie działał (nie pojawiał się czerwony celownik), a innego sposobu na znokałtowanie jej nie znalazłem, więc wepchnąłem ją do basenu. Aha do domku wbiłem przebrany w jakiegoś gościa w białym stroju, który wnosił jakies pakunki do kuchni (przemyciłem w ten sposób armatę z tłumikiem). Po zabraniu mu stroju wrzuciłem go do kanału. Edytowane 28 Maja 2006 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) Najprostrza na Silenta jest misja 1 ;] Moze teraz pochwalcie sie jak przeszliscie misje w operze ;] » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ja podlozylem bombe na Żyrandorze, wszedlem nan ajwyzsze rusztowanie, wyciagnelem sniperke. Sciagnelem tego na scenie, podbiegl ten z widowni i spadl mu na leb zyrandol Dostalem chyba Silenta za to. Zreszta w kazda misje zabieram walizke ze sniperka ;];] Edytowane 28 Maja 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) Misja opera nic prostszego: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Potrzebujemy: zastrzyk usypiający, beretta z tłumikiem i szczyptę cierpliwości. Ja zrobiłem tak: wbiłem do budynku i natychmiast gaz na prawo w dół korytarzem gdzie jakiś robotnik malował drzwi. Poczekałem na moment, gdy pobliski strażnik chowa się za drzwiami i natychmiast uśpiłem biedaka, po czym zatargałem go do klatki schodowej i zabrałem strój. Polazłem na dół do jakiejś sali pod sceną. Tam wspiąłem się na górę po nieczynnej windzie i stojąc za sceną zdjąłem aktora w trybie fpp w momencie jego fake śmierci. Potem sprintem spowrotem na dół i odpowiednią trasą na rusztowanie, 1 celny strzał berettą w drugi cel stojący nad ciałem pierwszego i viola silent assasin ;) Edytowane 28 Maja 2006 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) ja to zrobilem inaczej w operze » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « gaz na dol jak wyjdzie ten malarz z lewych drzwi , potem caly czas do przodu bez usypiania nikogo , az dojdziemy do schodow na gore , trzeba tylko uwazac zeby nikt nas nie zauwazyl , za nimi trzeba przemknac obok straznika a potem ochroniarza pod przysznice i tam znajdziemy ubior montera potem na gore , podlozylem ladunek na zyrandolu , zamienilem bron tego aktora z repliki na prawdziwa i poszedlem ogladac spektakl , gdy aktor przeprowadzil egzekucje zdetonowalem ladunek i zyrandol zabil tego goscia Edytowane 28 Maja 2006 przez tripsta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) Gra mnie wciągneła na cały weekend :D Zakończenie bardzo orginalne, kocham tą serie i jak narazie jest to dla mnie gra NR1. Wygląda naprawde przyjemnie, nawet na moim sprzecie się dobrze grało. Patch dużo poprawia, szczególnie animacje. Blood money to najbardziej udana odsłona Hitmana. Mam nadzieje, że producenci uraczą nas w przyszlości kolejnymi częsciami. Ocena: 9/10 + grafika, muzyka + genialne misje i pełna swoboda podczas ich wykonywania + orginalne zakończenie + stary dobry Codename 47 - tylko 13 misji - kilka drobnych błędów /np. rwąca animacja, patch 1.1 to eliminuje/ EDIT: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Tutaj fajny filmik jak przejść Curtains Down na PRO w 2.30 m :) http://media.putfile.com/HBM-Speedvideo-Cu...Down-Pro-215-SA Requiem Edytowane 28 Maja 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 możecie mi napisać dlaczego save sie kasują po wyłączeniu gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Tego to nawet najstarsi górale nie wiedzą ... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinioo Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 mi na gf6600 co chwile latają artefakty po ekranie ;/ wczoraj było dobrze, a dzisiaj juz nie . spotkał sie ktos moze z czymś podobnym :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Zainstalowałeś patcha 1.1 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinioo Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) Zainstalowałeś patcha 1.1 ?wgrałem patcha i zmieniałem stery na wszystkie mozliwe i nic ;/ Edytowane 28 Maja 2006 przez Pinioo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Kurcze jeszcze nie gralem w ta gre ale czytajac wasze opinie i opisy przejsc roznych misji stwierdzam ze gra naprawde daje duzo pole do popisu ;] o i nie jest liniowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Mam pytanko: Czy pójdzie mi na obecnym configu?? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanczez Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Czy po wgraniu patcha 1.1 bede mógł grać na dotychcasowych sejwach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 sanczez - tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Kurcze jeszcze nie gralem w ta gre ale czytajac wasze opinie i opisy przejsc roznych misji stwierdzam ze gra naprawde daje duzo pole do popisu ;] o i nie jest liniowa. Oj daje. Sam się łapię na tym, że jak przejdę misję to mam ochotę zagrać w nią jeszcze raz bo mam kilka pomysłów na jej przejście. Bardzo mi się podoba takie podejście do rozgrywki. Denerwuje mnie (brakuje mi trochę) zapisywania w trakcie misji, tak żeby można było później zacząć od tego momentu, no ale cóż, nie można mieć wszystkiego prawda ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 mam pytanie do was mianowicie dziś odpaliłęm sobei hitmana i doznałęm niemiłego zaskoczenia- gra jest niegrywalna. Tnie się okropnie! niezależnie od ustawionych detali (ultra high czy low). Rozumiem, że komp potworem nie jest ale jak moge pograć w Obliviona z HDR'em i w splintera rónież przy zadowalającym fpsie to hitman powinien działać tym bartdziej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 mam pytanie do was mianowicie dziś odpaliłęm sobei hitmana i doznałęm niemiłego zaskoczenia- gra jest niegrywalna. Tnie się okropnie! niezależnie od ustawionych detali (ultra high czy low). Rozumiem, że komp potworem nie jest ale jak moge pograć w Obliviona z HDR'em i w splintera rónież przy zadowalającym fpsie to hitman powinien działać tym bartdziej To trzbea było przeczytać wymagania zanim kupiłeś :D ( taki żarcik oczywiście ;p ) a patcha wgrywałeś ponoć bardzo pomaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) 1. Wgraj patcha. 2. Wlacz w biosie fastwrites. 3. Przeinstaluj stery do grafy (wszystko ladnie usun, driver cleanerem przejedz i zainstaluj jeszcze raz). W ten sposob bedzie ci chodzic ok, tez mi chodzilo tragicznie ale po tym zabiegu dziala jak powinno. Zreszta dziwne, bo glownie posiadacze Athlonow Xp narzekaja na frammerate. Edytowane 28 Maja 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 patcha zainstalowałem, teraz szybki zapis- z tego co pamiętam to nie zaleca się go włączać (przynajmniej tak było na radkach) bo nie mam zamiaru pograc w hitmana a reszta gier będzie mi sie sypać :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 no to trudno, nie porasz w hitmana... Fast writes daje naprawde solidnego kopa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 ok właczyłem i rzeczywiście gar teraz działa PRAWIE normalnie tzn czy tylko ja odnosze takie wrażenie ale jak steruje klawiaturą to wszystko działa płynnie a z kolei jak poruszam muszą to gra przycina ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 LPKorn3324 - mamy podobne kompy. Na jakich ustawieniach grasz ? Boje sie ze u sibie niepogram zabardzo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Ran'dall- pójdzie, skoro mi odpalilo :lol: tyle, że ty masz 3 razy tyle ramu co ja, w dodatku DDR, no i o wiele lepszego proca, wiec wróże :mrgreen: że bedzie chodziło znośnie w 800*600 low, z różnymi opcjami powyłączanymi (dużo jest tego, można sie pobawić) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 LPKorn3324 - mamy podobne kompy. Na jakich ustawieniach grasz ? Boje sie ze u sibie niepogram zabardzo :( odpaliłem na ustawieniach high bez aa i af i o ile poruszam klawiaturą jest dobrze a jak myszą to klatkuje :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Wgrales patcha? Ja bym ci radzil jeszcze raz stery zainstalowac bo mi to pomoglo. (oczywiscie ladnie wyczysc pozostalosci po starych sterach). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qki86 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Kurde mi sie nic nie tnie zero przycinki ale nie mam dzwięku nie słychać otwierania drzwi, strzelania,kroków mam SB Live5.1 co jest nie tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@F@L Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 mógby ktoś zdradzic zakończenie ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) Tylko juz z gory prosze zeby bylo to w spoilerze bo raz trafilem na forum gdzie bez spoilera byla cala koncowka zdradzona. oki86 - ja mialem "pierdzenie" w H4 jezeli chodzi o dzwieki, zainstaluj patcha - mi pomolgo. Edytowane 28 Maja 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...