Gość Bio Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 huh mam teraz misję w białym domu :] any sugestions? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 huh mam teraz misję w białym domu :] any sugestions? Graj i znajdź swój własny sposób na przechodzenie misji i pokombinuj grając a nie na forum się pytasz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 heh nie mam pomysłu ;p w tym problem :D tak BTW to ile misji do końca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Misja w białym domku ;] jest ostatnią typową misją Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 To demo mnie wciągneło bardziej niż nie jedna pełna gra :wink: A są na koniec misji statystyki tak jak w Contraktach, że pokazują ilość alarmów, zabitych wrogów itd no i na jaki poziom przeszliśmy misje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 To demo mnie wciągneło bardziej niż nie jedna pełna gra :wink: A są na koniec misji statystyki tak jak w Contraktach, że pokazują ilość alarmów, zabitych wrogów itd no i na jaki poziom przeszliśmy misje? Krótka odpowiedź SĄ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) To demo mnie wciągneło bardziej niż nie jedna pełna gra :wink: A są na koniec misji statystyki tak jak w Contraktach, że pokazują ilość alarmów, zabitych wrogów itd no i na jaki poziom przeszliśmy misje? Jest jeszcze gazetka (jeżeli zabijasz in. niż SA to są w niej rysy Twojej twarzy), jeżeli grasz na wyższym poziomie niż rookie to masz takie coś jak Notowania jeżeli wzrosną (przykład: jeżeli zabijesz np. cywila/policję i ktoś to widział itd.) możesz wtedy przekupywać policję, tworzyć nową identyfikację Twojej osoby, przekupywać cywili. Pełna wersja wciągnie Cię bardziej niż demko ;) Polecam. Edytowane 5 Czerwca 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « U mnie po zabiciu aktora (w jego pokoju) ten drugi wciąż siedział na balkonie. No nic, spróbuję upozorować wypadek w trakcie odgrywania scenki, może wtedy ten drugi zlezie na dół. W każdym razie dzieki za radę ;) A tego aktora zabiliscie u niego w pokoju czy na scenie ? bo mi to nie wychodzi :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Ja na scenie, » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « sciagnelem go sniperka na rusztowaniu, a na drugiego spuscilem zyrandol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 najlepszy sposób na przejście tej misji: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « po wejsciu przez drzwi idziesz w lewo do portiera bierzesz bron, potem na dol i usypiasz/nokaltujesz tego co maluje sciane szybko biegniesz przez piwnice potem musisz wyjsc przez garderobe dwoch zolnierzy wychodzisz na gore podkladasz bombe (sa 2 miejsca najlepiej to 1 - na 2 trzeba wyczuc moment), schodzisz na dol chowasz sie w garderobie zolnierza, czekasz na niego on pojdzie do wc podmieniasz bron, wracasz do punktu wejscia przebierasz sie z powrotem w swoje ubranie, czekasz az zolnierz zabije cel i koles zbiegnie na dol i zacznie plakac, wtedy detonujesz i misja complete. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 a skad mam ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> ta bron ktora mam mu podniemic ? bo wiem ze zostawia na stole swoj pistolet, i co mam z nim zrobic ? a i powiedzcie mi czy Contract Killer to jakis w miare dobry poziom przejscia czy najgorszy <lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 AceSkubi » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « na samym poczatku na lewo od wejscia do opery jest recepcja, pogadaj z recepcjonistka;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 ta gra jest poprostu cudowna :) dawno mnie nic tak nie wciagnelo, majstersztyk. gram na poziomie profesional i powiem ze momentami trzeba sie nameczyc zeby cos wyszlo :) ale jak widze w statystykach ze zrobilem to jak profesionalista to wszystkie moje trudy sa wynagrodzone. swietna gra, i do tego mozna ja przechodzic pare razy, kazda misje inaczej. to mi sie podoba. seria hitmana jest dlamnie zaraz obok serii splinter cella najlepsza gra tego typu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Kurcze teraz jestem w szpitalu i tez jest rzeźniczy :/ Nie mam pojecia gdzie jest ten agent ktorego mam znaleśc :| Przydusilem kolesia sztangą, na drugiego zrzuciłem rzyrandol a co dalej :P ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Ten koleś jest w Medical Wing, jeżeli się nie mylę z nazwą, w każdym razie w zachodniej części budynku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 AceSkubi » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Koleś jest w medical wing (w celi), jak wstrzykniesz mu antidotum to wyjdź stamtąd i idź zabij tamte cele (banalne i bardzo ciekawe sposoby na ich zabicie:)), agenta przeniosą na sam początek misji drzwi od prawej, wchodzisz podajesz serum i exit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 skończyłem hitmana ;p ostania misja najciekawsza powiedział bym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Rowniez skonczylem przed chwila. Co tu duzo mowic, w to trzeba zagrac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 ODPALIłEM łYSEGO fast writes on patch on board :D hmm w sumie niezaleznie od detali i ustawienia grafiki chodzi podobnie w sumie dosyć dobrze aczkolwiek deczko leniwie przy czym nie wyglada źle, widać gdzieniegdzie niedopracowania ekmh raczej ciężko byłoby to przejść na hura jakdawało się to zrobić np w 2 czy 3 :D ale generalnie rzekłbym że to stary łysek dobrze że jest w co grać :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ichi1 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 mnie jako stareog wyjadacza malo gier rusza ale nowy hitmanik , to jest to Gierka miazdzy.gdyby wszyscy sie tak przykladali do tworzenia gier jak to mialo miejsce w tym wypadku. narazie jestem chyba w 10 misji(czesc sie dzieje w takiej dyskotece co rekinek plywa) :lol: Mam pytanie- czy mozna wejsc na ta 2 imprezke co jest na gorze jakos 'oficjalnie' zeby nikt sie nie burzyl badz inaczej niz tym murkiem nad winda? - ale jak ktos wie to prosze tylko o odpowiedz tak lub nie bo nie wiem czy jest sens dalej glowkowac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Oficjalnie można :),przy białej furgonetce jest strój gościa ;) Tylko trzeba wyrzucic bron albo przemycic ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Z tego co wyczytałem w temacie nie było takiego przypadku jak u mnie występuje. Po kończeniu pierwszej misji widzę gazetę, naciskam Enter i wychodzi mi na pulpit. Myślę, że to nic. Pobrałem save z Internetu. Tym razem zaczałem od misji drugiej co trzeba kolesi z winnicy załatwić. Wybieram bronie, przechodzę odprawę, misja się ładuje, gdy pasek doszedł do jakiejś 1/3 swej długości znowu wywala na pulpit... Mam patcha 1.1 Ja nie wiem co robić :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 gra mimo ze chodzi dobrze ( przyzwoicie :P ) to nie ma super elo silnika, np. zupełnie nie trawi oc mojego radka- poprostu w pewnych konkretnych momentach sie bezpowrotnie wywala :D ani na max ani na połowe mozliwości oc nie chce chodzić a na domiar ( złego/ śmiesznego ) wcale nie chodzi szybciej po oc :):) nie zwisa tylko robi sie sieczka na ekranie :] nie wspomne ze poziom detali też ma marginalny wpływ na framrate :blink: cóż gram bez oc 800*600 2*AA :] i chyba wszystko ( cos tam z tym blurem na med) na high Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Włączyłem dziś po raz pierwszy... qfa ale czad z tym "Ave Maria" w menu... normalnie mnie rozwaliło :) Z Hitmanów ukończyłem tylko dwójkę (Silent Assasin chyba?), w inne dużo nie grałem, ale teraz Bloodmoney dopisuję do listy gier oczekujących na przejście :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 nom Chór w Silent Assasinie miażdżył... Ave Maria miażdży chór ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 kto dokladnie spiewa ten utwor Ave Maria, szukalem w necie ale jest sporo wykonawcow,a chodzi mi o ta pania z hitmana. piekny utwor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jendor Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 kto dokladnie spiewa ten utwor Ave Maria, szukalem w necie ale jest sporo wykonawcow,a chodzi mi o ta pania z hitmana. piekny utworMuzyka jest rzeczywiscie rewelacyjna. Nie gralem we wczesniejsze czesci oprocz codename 47 i jestem tą grą zachwycony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 jestem w tej misji co trzeba agentowi podac serum ale gdy juz mu wstrykrzne jego cialo przenosza do kostnicy gdzie to miejsce jest dokladnie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr0chu Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Mam taki sam problem jak Xanagaz.Moim zdaniem to wina patcha bo jak odpalam gre bez niego wszystko jest ok.Tyle ze jestem troche zly bo po zpatchowaniu gra chodzi duzo lepiej.Ktos poradzil sobie z tym problemem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Kostnica jest obok miejsca w którym zaczynałeś misje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...