Skocz do zawartości
pentliczek

Hitman: Blood Money

Rekomendowane odpowiedzi

Gość JestemNoobem

huh mam teraz misję w białym domu :] any sugestions?

Graj i znajdź swój własny sposób na przechodzenie misji i pokombinuj grając a nie na forum się pytasz :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość JestemNoobem

To demo mnie wciągneło bardziej niż nie jedna pełna gra :wink:

A są na koniec misji statystyki tak jak w Contraktach, że pokazują ilość alarmów, zabitych wrogów itd no i na jaki poziom przeszliśmy misje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A są na koniec misji statystyki tak jak w Contraktach, że pokazują ilość alarmów, zabitych wrogów itd no i na jaki poziom przeszliśmy misje?

Krótka odpowiedź SĄ.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest jeszcze gazetka (jeżeli zabijasz in. niż SA to są w niej rysy Twojej twarzy), jeżeli grasz na wyższym poziomie niż rookie to masz takie coś jak Notowania jeżeli wzrosną (przykład: jeżeli zabijesz np. cywila/policję i ktoś to widział itd.) możesz wtedy przekupywać policję, tworzyć nową identyfikację Twojej osoby, przekupywać cywili.

Pełna wersja wciągnie Cię bardziej niż demko ;) Polecam.

Edytowane przez pentliczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
U mnie po zabiciu aktora (w jego pokoju) ten drugi wciąż siedział na balkonie. No nic, spróbuję upozorować wypadek w trakcie odgrywania scenki, może wtedy ten drugi zlezie na dół. W każdym razie dzieki za radę ;)

A tego aktora zabiliscie u niego w pokoju czy na scenie ? bo mi to nie wychodzi :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na scenie,

sciagnelem go sniperka na rusztowaniu, a na drugiego spuscilem zyrandol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najlepszy sposób na przejście tej misji:

po wejsciu przez drzwi idziesz w lewo do portiera bierzesz bron, potem na dol i usypiasz/nokaltujesz tego co maluje sciane szybko biegniesz przez piwnice potem musisz wyjsc przez garderobe dwoch zolnierzy wychodzisz na gore podkladasz bombe (sa 2 miejsca najlepiej to 1 - na 2 trzeba wyczuc moment), schodzisz na dol chowasz sie w garderobie zolnierza, czekasz na niego on pojdzie do wc podmieniasz bron, wracasz do punktu wejscia przebierasz sie z powrotem w swoje ubranie, czekasz az zolnierz zabije cel i koles zbiegnie na dol i zacznie plakac, wtedy detonujesz i misja complete.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a skad mam ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> ta bron ktora mam mu podniemic ? bo wiem ze zostawia na stole swoj pistolet, i co mam z nim zrobic ?

a i powiedzcie mi czy Contract Killer to jakis w miare dobry poziom przejscia czy najgorszy <lol>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AceSkubi

na samym poczatku na lewo od wejscia do opery jest recepcja, pogadaj z recepcjonistka;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta gra jest poprostu cudowna :) dawno mnie nic tak nie wciagnelo, majstersztyk. gram na poziomie profesional i powiem ze momentami trzeba sie nameczyc zeby cos wyszlo :) ale jak widze w statystykach ze zrobilem to jak profesionalista to wszystkie moje trudy sa wynagrodzone. swietna gra, i do tego mozna ja przechodzic pare razy, kazda misje inaczej. to mi sie podoba. seria hitmana jest dlamnie zaraz obok serii splinter cella najlepsza gra tego typu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AceSkubi

Koleś jest w medical wing (w celi), jak wstrzykniesz mu antidotum to wyjdź stamtąd i idź zabij tamte cele (banalne i bardzo ciekawe sposoby na ich zabicie:)), agenta przeniosą na sam początek misji drzwi od prawej, wchodzisz podajesz serum i exit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ODPALIłEM łYSEGO

fast writes on patch on board :D hmm w sumie niezaleznie od detali i ustawienia grafiki chodzi podobnie w sumie dosyć dobrze aczkolwiek deczko leniwie przy czym nie wyglada źle, widać gdzieniegdzie niedopracowania ekmh raczej ciężko byłoby to przejść na hura jakdawało się to zrobić np w 2 czy 3 :D ale generalnie rzekłbym że to stary łysek dobrze że jest w co grać :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie jako stareog wyjadacza malo gier rusza ale nowy hitmanik , to jest to

Gierka miazdzy.gdyby wszyscy sie tak przykladali do tworzenia gier jak to mialo miejsce w tym wypadku.

narazie jestem chyba w 10 misji(czesc sie dzieje w takiej dyskotece co rekinek plywa) :lol:

Mam pytanie- czy mozna wejsc na ta 2 imprezke co jest na gorze jakos 'oficjalnie' zeby nikt sie nie burzyl badz inaczej niz tym murkiem nad winda? - ale jak ktos wie to prosze tylko o odpowiedz tak lub nie bo nie wiem czy jest sens dalej glowkowac :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co wyczytałem w temacie nie było takiego przypadku jak u mnie występuje. Po kończeniu pierwszej misji widzę gazetę, naciskam Enter i wychodzi mi na pulpit. Myślę, że to nic. Pobrałem save z Internetu. Tym razem zaczałem od misji drugiej co trzeba kolesi z winnicy załatwić. Wybieram bronie, przechodzę odprawę, misja się ładuje, gdy pasek doszedł do jakiejś 1/3 swej długości znowu wywala na pulpit...

Mam patcha 1.1

Ja nie wiem co robić :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gra mimo ze chodzi dobrze ( przyzwoicie :P ) to nie ma super elo silnika, np. zupełnie nie trawi oc mojego radka- poprostu w pewnych konkretnych momentach sie bezpowrotnie wywala :D ani na max ani na połowe mozliwości oc nie chce chodzić a na domiar ( złego/ śmiesznego ) wcale nie chodzi szybciej po oc :):) nie zwisa tylko robi sie sieczka na ekranie :] nie wspomne ze poziom detali też ma marginalny wpływ na framrate :blink: cóż gram bez oc 800*600 2*AA :] i chyba wszystko ( cos tam z tym blurem na med) na high

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Włączyłem dziś po raz pierwszy... qfa ale czad z tym "Ave Maria" w menu... normalnie mnie rozwaliło :)

Z Hitmanów ukończyłem tylko dwójkę (Silent Assasin chyba?), w inne dużo nie grałem, ale teraz Bloodmoney dopisuję do listy gier oczekujących na przejście :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kto dokladnie spiewa ten utwor Ave Maria, szukalem w necie ale jest sporo wykonawcow,a chodzi mi o ta pania z hitmana. piekny utwor

Muzyka jest rzeczywiscie rewelacyjna. Nie gralem we wczesniejsze czesci oprocz codename 47 i jestem tą grą zachwycony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi