deek Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Witam Mam taką prośbe czy mogłbym mi ktos podac poradnik z gry-online do hitmana:blood money.Ponieważ mam problmem z misja w opezrze a chce ja przejsc jak najlepiej :lol: jeżeli ktos by mi móglb podac podaje meila deek15@wp.pl Z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobee Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (...)Ponieważ mam problmem z misja w opezrze a chce ja przejsc jak najlepiej :lol: jeżeli ktos by mi móglb podac podaje meila deek15@wp.pl Z gory dzieki Zajrzyj na pierwszą stronę tego tematu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) http://www.zippyvideos.com/993527334593185...mb-0/*ludwiczek Ech, i to jest takie ciekawe? Myślałem, że to będzie coś fajnego, a tu taki standard :D. @deek Fajne podejście... Edytowane 4 Września 2006 przez Mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) Ech, i to jest takie ciekawe? Myślałem, że to będzie coś fajnego, a tu taki standard :D. @deek Fajne podejście... Może tego nie było widać ale bomba była noszona przez strażnika :wink: Położyłem ją na jego drodze chodzenia a on ją podniósł i gdzieś z nią szedł. Ciekawe czy da się tak w innych misjach zrobić by strażnik doniósł bombe do celu i boom :) Witam Mam taką prośbe czy mogłbym mi ktos podac poradnik z gry-online do hitmana:blood money.Ponieważ mam problmem z misja w opezrze a chce ja przejsc jak najlepiej icon_lol.gif jeżeli ktos by mi móglb podac podaje meila deek15@wp.pl Z gory dzieki Musze cię pouczyć jako fan serii. W tą gre siętak nie gra! Nie przechodzi się jej na solucjach to tylko psuje jej klimat! Lepiej sam pomyśl! Podpowiem, że w większości misji robi się to tak 1. Znaleźć Przebranie 2. Obserwować cel i dostać się w jego pobliże 3 jak będzie sam to go skracasz 4. Lub też zastawiasz pułapke by wyglądało to na wypadek. Na poziomie niższym niż PRO z sejwami przechodzenie misji nie powinno ci sprawić problemów. A no i szanuj 47 bo ponoć kilku ludzi którzy grali na solucjach zgineło w dziwnych okolicznościach np wypadły przez okno lub spadł na nie żyrandol ;-) Edytowane 4 Września 2006 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Panowie mam prośbe !!! Odpalam gierkę, nawet zainastlaowałem patcha 1,2 i nic ... po obejrzeniu filmiku tytułowego dema -> gra powraca sama do windy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 A no i szanuj 47 bo ponoć kilku ludzi którzy grali na solucjach zgineło w dziwnych okolicznościach np wypadły przez okno lub spadł na nie żyrandolHehe, dobre. -------------------------- A ja właśnie sobie kupiłem na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=125407982 Tylko jeszcze forsę przelać (krwawa, bo pożyczona, hihi) i będę raczył się angielską wersją (cha cha cha, nie tym [ciach!]em od cenegi). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Musze cię pouczyć jako fan serii. W tą gre siętak nie gra! Nie przechodzi się jej na solucjach to tylko psuje jej klimat! Lepiej sam pomyśl! Podpowiem, że w większości misji robi się to tak 1. Znaleźć Przebranie 2. Obserwować cel i dostać się w jego pobliże 3 jak będzie sam to go skracasz 4. Lub też zastawiasz pułapke by wyglądało to na wypadek. Na poziomie niższym niż PRO z sejwami przechodzenie misji nie powinno ci sprawić problemów. A no i szanuj 47 bo ponoć kilku ludzi którzy grali na solucjach zgineło w dziwnych okolicznościach np wypadły przez okno lub spadł na nie żyrandol ;-) W pełni się z tobą zgadzam, jako "kolega" po fachu. Co do tych tajemniczych śmierci, to sporo nieprzytomnych (zaledwie) znaleziono w kontenerach... Mówi się, że użyli oni kodów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 O rany boskie okazało się, że koleś z allegro ma jednak polską wersję. Zaoferował zwrot pieniędzy, ale nie chce mi się już czekać dłużej i biorę to, co jest. Jednakże podjąłem niezwłocznie kroki mające na celu poprawienie błędów Cenegi i wysłałem do nich e-maile o polonizaji, błędy, itp. Wyraziłem swój żal z powodu tak niskiego poziomu, itd. Proponuję, aby wszyscy niezadowoleni posiadacze polskich wersji napisali do firmy cenega co sądzą o polonizacji, może to coś wreszcie zmieni i będzie można pograć w profesjonalną polską wersję językową. Nie chcę tu nikogo namawiać na siłę, ale do FC na przykład wydali patch poprawiający błędy, więc i tu być moze dalibyśmy radę razem coś zdzialać. Fani Hitmana łączcie się (heheheh)! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Słuszna idea. Ja również wysłałem swego rodzaju zażalenie do Cenegi. Myślę, że coś z tym zrobią, szczególnie, jak zobaczą recenzje w prasie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 ha ciekawe czy ktoś zauważył, że w misji, gdzie jest impreza świąteczna leci muza z Deus Ex'a ? hehehe wczoraj mi się skojarzyło jak se oglądałem mapę obszaru :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) Nie znalazłem w wątku (może źle szukałem) - ma ktoś problemy z cieniami na kartach nVidii? Oczywiście mowa o polskiej wersji czyli z patchem 1.2. Problem wygląda tak, że cienie dynamiczne nakładają się na postać Hitmana niezależnie jak daleko on od tych cieni jest. Screen: Karta to 7950 GT oraz najnowsze oficjalne sterowniki Edytowane 25 Września 2006 przez focus_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) Anizo i Anitropowe na conajmniej 2x. BYŁO :mur: http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2291179 Edytowane 25 Września 2006 przez Mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Anizo i Anitropowe na conajmniej 2x. BYŁO :mur: http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2291179 tyle, że ja nie mogę włączyć AA - bo ja chce w tym testować karty graficzne a przecież to ma sens tylko wtedy gdy będę mógł włączać i wyłączać AA i Anizo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) To już Twój problem, przykro mi. Ja rozwiązanie podałem. O innym nie słyszałem. Zresztą włączać i wyłączać możesz :D. Tyle tylko, ze z wyłączonym będzie brzydko... Edytowane 25 Września 2006 przez Mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 To już Twój problem, przykro mi. Ja rozwiązanie podałem. O innym nie słyszałem.a skoro wersja angielska jest dostępna w Polsce to czy ona nie ma z tym problemów? Sorry, że pytam, ale chciałbym po prostu dziś skończyć test karty graficznej i ta gierka mnie blokuje i... rozumiesz nie mam czasu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Nie, błędy są i w wersji angielskiej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 wygląda na to, że udało się mi problem rozwiązać - zaraz napiszę gdy się tylko pewnię co do jednej kwestii Z tego co wiem na Radeonach problemu nie ma - jestem w błędzie czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Nie wiem tego akurat. Mam Nvidie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Sprawa wygląda tak: przełączyłem w sterownikach globalnie ustawienie "Quality" na "high Quality" i problem znikł. Chciałem sprawdzić różnicę wydajności, ale po wróceniu do ustawienia "Quality" cienie również są dobrze. Oczywiście miałem wyłączone AA i Anizo w sterownikach oraz grze! Moglibyście to sprawdzić czy u Was też to pomaga? Jest to dla mnie bardzo wazne! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) Wiesz, ja mam zawsze na "quality", więc...... [A tez miałem ten problem] Edytowane 25 Września 2006 przez Mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Wiesz, ja mam zawsze na "quality", więc...... [A tez miałem ten problem] ale daj na "high quality" i sprawdź :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Hmm, no racja. Nie ma błędów. No chyba, że coś źle żrobiłem... :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 na radeonach problemów z blood money brak :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Na 6600GT też. Może to seria "7" jest winna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Na 6600GT też. Może to seria "7" jest winna... coś w tym może być - znajomy na GF 6600 problemów również nie ma - i jak sprawdzałem gierke na GF 6800 to również tego nie zaobserwowałem. Jak wczoraj ją badałem ponownie to byłem bardzo zaskoczony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 ... mnie to tito czy ktoś ma nVidie czy Radeona... problemów nie mam to pisze... widze, że nam się fanatyk (kolejny zresztą) nvidii znalazł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) Pfff, a mnie to rybka. Nie wiem o co biega. Czy ktoś tu się przyczepia? Działa? To dobrze. Nie działa, ale jest rozwiązanie? Tez dobrze. Czy trzeba ciągnąć tę dyskusje w nieskończoność? Edytowane 26 Września 2006 przez Mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) Raczej osoba ktora leczy swoje kompleksy cytujac sygnaturki ludzi, ktorzy maja gorsze sprzety od niej samej. // no prosze pan Ludwiczek usunal swojego posta i wyszlo na to ze gadam sam ze soba. Dobrze by bylo te posty wywalic ;]. Edytowane 26 Września 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 (edytowane) Raczej osoba ktora leczy swoje kompleksy cytujac sygnaturki ludzi, ktorzy maja gorsze sprzety od niej samej. // no prosze pan Ludwiczek usunal swojego posta i wyszlo na to ze gadam sam ze soba. Dobrze by bylo te posty wywalic ;]. No miłego gadania ze sobą :wink: Twoje stwierdzenie troszeczke się mija z prawdą ale nie róbmy OT ok? Udało się może komuś wynieść KAZO TRG z misji Murder of crows na poziomie Silent Assasin ? Jak i SG552/. Edytowane 6 Października 2006 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Hmm, to jest raczej niemożliwe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...