kurek Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 ... i radze tam nie wchodzic bo koles zapodal skriny z konca gry nie onzaczyl je spoilerem i wlasnie wiem jak to sie skonczy. Wiec jezeli nie chcecie wiedziec to nie wchodzcie, szkoda kurek ze nie oznakowales ze koles spoileruje, omg powinni go zbanowac. Gucio - chyba na jana, bo podal skriny z gry i na kazdym prawie bylo z 10 trupow w tle widac;] ale mnie koles z pclaba wkurzyl niesamowicie;/ ups sory :-) nie wiedzialem ze sie bedziecie wycieczkowac, to miala byc taka ciekawostka rzyrodnicza :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Jest kamera pierwszo osobowa? Jak tak to niech ktoś da screena z jakąś spluwą w ręce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 OK - sory,ze wogole sie wypowiedzialem :P Jak juz mowilem - zamykam rozdzial tej gry na stale bo widac,ze jestem zbyt tempy by wytlumaczyc o co mi chodzi.Chcialem dobrze,jak zawsze. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 (edytowane) W tym kraju nie można mieć swojego zdania a raczej można tylko byle żeby nie różniło się od zdania innych :lol: A jak z bugami ? Bo Contracts restartuje mi co chwile kompa ;/ pamiętam z SA też były kłopoty typu blue screen Haha a czytałem temat o contracts jak widać historia lubi się powtarzać. Edytowane 19 Maja 2006 przez JestemNoobem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 (edytowane) Jeżeli przy H:Contracts i GTA:SA spotykasz "blue screeny" to problemu szukał bym bardziej w sprzęcie. Obydwie gry nigdy mi się nie zawiesiły. I nie pamiętam aby ktoś się skarżył na podobne przypadłości. ps. Przepraszam. Myślałem że, jak większość od niechcenia napisałeś SA z myślą o San Andreas ;] Edytowane 19 Maja 2006 przez GuC!o^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 (edytowane) mówiłem coś o GTA : SA ;p I o blue skrinach w contracts? Nie :P Blu skriny to były w Hitmanie SA ( Silent Assassin) a Contracts od tak po prostu reset kompa. Wracjąc do H4 to jak z dźwiękiem bo odkąd pamiętam to była jedna z najsilniejszych stron gry. Edytowane 19 Maja 2006 przez JestemNoobem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 nie ma zadnych tego typu problemow zreszta nigdy ich nie mialem z poprzednimi czesciami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 nie ma zadnych tego typu problemow zreszta nigdy ich nie mialem z poprzednimi czesciami Tylko ja mam problemy To może oznaczać tylko jedno... musze ubrać garnitur... <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> garote... sąsiad będzie pierwszym celem i w realu napewno mi sie komputer nie zawiesi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Ale moze ci sie film w zyciu urwac;] Ja mialem problemy z Hitmanem 2, dokladnie - z dzwiekiem. Odglosy wystrzalow brzmialy jak pierd i ogolnie sie kaszanilo wszystko jezeli chodzi o odglosy itp ; / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whiller Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 bez kitu , hydro jak czytam twoje posty to mi sie humor poprawia , przeciez masz mape , klawisz m , im wyzsza trudnosc tym mniej na tej mapie jest , mozesz przeciez kupowac wskazowki/info od agencji , w kazdej misji masz cel a jak tam dojdziesz to twoj problem bo jest wiele roznych drog na cala misje spokojnie 2 save'y starcza , save'owanie w tego typu grach psuje cala zabawe , ja gram na pro bez save'ow i na razie przeszedlem 3 misje z ranga silent assassin , gdybym gral na prostszej trudnosci pewnie juz pewnie bym ta gre konczyl , a ze gra kasuje save'y jak wychodzisz z misji to podobno jest zamierzone utrudnienie a nie blad gry To co wytłuściłem, to w sumie chyba tylko do Hitmana się sprawdza ... Pamiętam jak męczyłem Projekt IGI ... myślałem, że normalnie coś rozwale, kiedy szedłem tą samą misję 7 raz z kolei i na samym końcu przy minimalnym poziomie hp ktoś mnie ściągał :) Przyjemne to to nie było :) Co do Hitmana, to jestem w sumie fanem serii i z niecierpliwością czekam na tą część. Później zdam realcję :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@F@L Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 zapodajcie jakies sccreny z menu, pierwszej misji itp PLEASE :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 (edytowane) dokładnie, przecież jest pasek odpowiedzialny za to jak duży dym jest w danej chwili, więc dobrze wiadomo kiedy i od kogo można dostać kulkę screeny podawałem wcześniej Edytowane 20 Maja 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
user1111111 Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 (edytowane) Witam. Jak gra sprawuje sie na kartach ATI ?? Sam posiadam 9600xt do tego A64 3000 i 1024 MB ramu i po ostatnich przygodach z ghost reconem chiałem zapytac czy mam szanse by gra chodziła płynnie?? Edytowane 20 Maja 2006 przez user1111111 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 (edytowane) wiesz GR3 to byl taki zart/kpina/groteska z graczy PC :-), Hitman bedzie ci hulal :-) Edytowane 20 Maja 2006 przez kurek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Skoro koleś na PCLabie ta przebiegł Hitman-a to chyba grał na easy, ew. normal, bo od hard (tak gram) zaczyna się ostry poziom, który nie pozwala "biec" przez gre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterAdi Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 LUDZIE CZY MOZE JUZ KTOS WPADL NA POMYSL JAK ZAPISAC TA GRE?? BO JA KOMBINUJE JUZ 20H :) I NIC POMOZCIE :) thx ;-)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 czekaj na premiere i kup orginał :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 (edytowane) Proszę o pomoc, misja: "A New Life" - trzeba sprzatnąć kola + dorawać jakiś mikrofilm. Kolo zbity, ale mikrofilm chyba zapadł się pod glebe... Czekam na jakiś namiar. P.S. W tej misji jest kupa dobrej zabawy z pneumatykiem. Edytowane 20 Maja 2006 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 zazdroszcze wam tych rodzin w USA/innych krajach gdzie panuje dobrobyt i gry są wydawane tak wcześnie :lol: też bym sobie pograł ... myśle, że powinien mi jeszcze pójść na min. detalach +800*600 HC mi śmigał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Proszę o pomoc, misja: "A New Life" - trzeba sprzatnąć kola + dorawać jakiś mikrofilm. Kolo zbity, ale mikrofilm chyba zapadł się pod glebe... Czekam na jakiś namiar. P.S. W tej misji jest kupa dobrej zabawy z pneumatykiem. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « mikrofilm ma jego zona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Thx tripsta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Jak kropnąć bez alarmu tego gościa w operze na balkonie? (3 misja) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 No jak zwykle, z polobrotu. Hydro, facet - dobrze ze jestes :D Czy moze ktos potwierdzic, ze gra w momentach z duza iloscia 'ludkow' na ekranie zwalnia niemilosiernie niezaleznie od rozdzielczosci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 @alcen U mnie nic nie zawlnia, ale to zapewne ze względu na różnice w sprzęcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) No jak zwykle, z polobrotu. Ahaahh, się uśmiałem... Ktoś wie może? Edytowane 22 Maja 2006 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danywatt Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) Czy moze ktos potwierdzic, ze gra w momentach z duza iloscia 'ludkow' na ekranie zwalnia niemilosiernie niezaleznie od rozdzielczosci Gram w 1024x768 High (bez AA) i działa bez poważniejszych zwolnień. Mam GF 6600GT i w misji po treningu A Vintage Year tam gdzie jest dużo ludzi na placu jest 20-25 fps. W tych miejscach gdzie nie ma ludzi jest ponad 40 fps. Logo Nvidia na samym początku wczytywania gry mówi nam wszystko. Edytowane 22 Maja 2006 przez danywatt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Jak kropnąć bez alarmu tego gościa w operze na balkonie? (3 misja) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « musisz najpierw zalatwic tego pierwszego wtedy on zejdzie na dol , i najlepiej zrzucic na niego zyrandol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Narazie w to nie gram bo musialem dzis oddac kumplowi 6600 GT ,ktory wrocil z Niemczech.. :-| Na moim Radku 9800 PRO nie da sie grac nawet na 800x600 bez AA i wszystko na LOW ! Sa ciagle spadki FPS do 11-15. Chyba musze sprzedac tego radka i pomyslec nad jakims GF... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Devil, no to dziwne, bo u mnie na radku 9800pro smiga 1024/768 2xAA i 2xAF .. moze nie ma ciagle 30 fps, ale grac sie z cala pewnoscia da :) [4 misja] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « musisz najpierw zalatwic tego pierwszego wtedy on zejdzie na dol , i najlepiej zrzucic na niego zyrandol Ja w tej misji wybiłem całą opere! :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...