Qki86 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 W dalszym ciągu nie ma "całego" dźwieku nie wiem co jest nie tak może jakoś spróbować odpalić ją na wbudowanej dzwiekówce jak myslicie coś to da? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Moze ściągnij najnowsze sterowniki do dźwiekówki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 nikt nie wie dlaczego po wyjściu z gry nie mam żadnych saveow ?? jedynie co mogę wybrać to misje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 @ Nierealny : ta gra tak ma, nikt nie ma save'ów jak opuści grę. Poprostu jak wyjdziesz z gry misję trzeba zaczynać od początku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 :shock: :? thx za odpowiedz :razz: myślałem że jestem osamotniony z tym problemem :D a tu dowiaduje sie ze ta gra tak ma :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Juz na poprzedniej stronie pisałem, że brakuje mi save'ów, a momentami jest to nawet denerwujące :( Co nie zmienia faktu, że i tak jest dobra i warto jej poświęcić trochę czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 No ja jak juz gdzies w srodku misji bylem to minimalizowalem gre i potem dokanczalem ;] swoja droga mogli by to poprawic bo wiele osob to odrzuca od gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Robię dokładnie tak samo. Gorzej jest jak nagle się okazuje, że muszę gdzieś wyjść na dłużej :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 satoshie napisał(a): Robię dokładnie tak samo. Gorzej jest jak nagle się okazuje, że muszę gdzieś wyjść na dłużej :( to zostawiasz gre na dłużej :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Pioorek napisał(a): No ja jak juz gdzies w srodku misji bylem to minimalizowalem gre i potem dokanczalem ;] swoja droga mogli by to poprawic bo wiele osob to odrzuca od gry. OT o konsolach: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « To jest to slynne upraszczanie wszystkiego co sie da na potrzeby konsoli ;) Toz to typowo konsolowe rozwiazanie. Gre zapisujesz dopiero po wykonanej misji (skonczonym etapie, zalatwionym Bossie). To takie typowe dla tych zabawek na ktore robi sie gry, w ktore mozna pograc 30 minut i do kata ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Patrze na wsze opisy przejsia misji Opera i nie znalazłem mojego myku Uwaga Spoiler Poczatek misji podchodze do policjanta w szatni biore broń z fraka lece do kibla czekam na pajaca od elektryki dusze go chowam do "pudła" lece na korytaż gdzie sa pokoje "gwiazd" czekam na aktora podmianim broń z repliki na prawdziwą biegne szybko na dach podkładam bombe i tak koncze misje jeszcze sie na koniec przebiram w swoje ciuszki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 sialala napisał(a): OT o konsolach: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « To jest to slynne upraszczanie wszystkiego co sie da na potrzeby konsoli ;) Toz to typowo konsolowe rozwiazanie. Gre zapisujesz dopiero po wykonanej misji (skonczonym etapie, zalatwionym Bossie). To takie typowe dla tych zabawek na ktore robi sie gry, w ktore mozna pograc 30 minut i do kata ;) tak bylo w hitmanie 1 i tak zrobili w 4 , chociaz z tymi znikajacymi save'ami to przesadzili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Szkoda ze jest tak malo broni w porownaniu do Hitmana 1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 True. Kilka sztuk tych standardowych no i to co z misji wyniesiemy. Nie ma ballersow :( Strzelaliscie z Eagel'a? Niezlego kopa ma ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 O czyms nie wiem? http://www.imdb.com/title/tt0276195/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Ma byc film z Vinem Diesel'em w roli glownej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Ale to dopiero w 2007.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Pioorek napisał(a): True. Kilka sztuk tych standardowych no i to co z misji wyniesiemy. Nie ma ballersow :( Strzelaliscie z Eagel'a? Niezlego kopa ma ;] sa ballersy , moze jest mniej broni ale za to mozna ja upgrade'owac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dFour Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 FrIkO napisał(a): Ma byc film z Vinem Diesel'em w roli glownej. [OT] kojarzysz transporter? tak, film średni, ale główny bohater/aktor wypisz wymaluj hitman, tego aktora bym widział w jego roli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość futureeman Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Gdzie jest ten mikrofilm w misji A New Life ? co do save to jest to lekka wada gry a przekonałem się wczoraj kiedy grałem w misję a new life, miałem mało czasu i nie udało mi się znaleźć tego mikrofilmu i muszę misję zacząć od poczatku bo nie ma sejwów, więc jak ktoświe gdzie jest ten mikrofilm to prosiłbym o napisanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Cytat Gdzie jest ten mikrofilm w misji A New Life ? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « za domem na basenie jest klientka i ona ma na sobie biżuterię w której jest mikrofilm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Pierwsza misja i dostalem status psychopaty :D Ale przeciez nie zabilem WSZYSTKICH ;] Teraz misja w operze. Strasznie trudna ta gra ale wciaga jak wir wodny :P A co do plynnosci gry - hmm jak jest z 9-10 przeciwnikow i strzelaja to sie niezle tnie. Ale wystraczy ze sie odwroce w inna strona i gra smiga ladnie ;] A detale mam na srednio/max 800/600 + to rozmycie na maxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Zainstaluj patcha i wlacz fastwrites jak nie wlaczyles ;] Niezle, psychopata mowisz ;]]] Mnie troche wkurza to, ze gdy 47 rozpakowywuje sniperke to przez chwile jest kcuenity, a potem normalnie sobie wstaje i sklada ja na stojaka... gdzie np. w misji na operze na rusztowaniach to sie moze zle skonczyc bo ktos nas moze odrazu zobaczyc. Niby nic takiego a czesto decyduje o wykryciu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Sposób na sejvy: link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 ZIBI_PL napisał(a): Ale przeciez nie zabilem WSZYSTKICH ;] Ja też zawsze zostawiam tylko siebie B) Co do gry to ciekawi mnie czy 512 ramu to będzie dla niej troche przymało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Raczej nie, na 1 gb nic sie nie scielo mi raczej, wiec pewnie na 512 mb zadko kiedy sie przytnie lekko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) nie wiem czemu co niektóży mają problemy z płynnym działaniem tej gry, dzis byłem u kumpla zobaczyc jak mu to chodzi i na sprzęcie P4 3Ghz,512 mb ramu, radku x600pro 400/500@450/560 na medium z aa na x2 chodzi że tak powiem ślicznie, patch 1.1 zainstalowany,oczywiście są zwolnienia ale gra sie calkiem przyjemnie w misji gdzie jest tłum ludzi najnisza zanotowana wartosć fps to 22,nie ma jakis ścin jak co niektóży mają,sam się zdziwiłem ze na takiej karcie tak fajnie to chodzi a inni na np 6600GT maja problemy/ dziwne :D Edytowane 29 Maja 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Ktoś może mi podsunąć jakiś pomysł na misję "YOU BETTER WATCH OUT...", oczywiście pomysły, żeby wszystkich wybić odpadają ;) Nie mogę nigdzie znaleźć tej cholernej kasety video, jakaś podpowiedź ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Kaseta jest na tym piętrze co studio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 ja to tak przeszedlem » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « na poczatku laduj sie do windy , i na sama gore , potem w pierwsze drzwi i na lewo , a potem na schody i na prawo do pomieszczenia trzeba uwazac na ochroniarzy ktorzy sie tam paletaja , jesli ci sie uda , przedostac to na balkonie stoi ochroniarz ktorego mozna unieszkodliwic potem do kuchni po kielbase ktora oczywiscie wzbogacamy srodkiem nasennym i bierzemy afrodyzjak , idziemy na sama gore tam gdzie jest sesja zdjeciowa i sledzimy tego starego , az wejdzie do swojego pokoju , psu podajemy kielbase jego spychamy z balkonu , kaseta jest na tym pietrze , drzwi obok tam jest pokoj monitoringu ona lezy na biurku , potem schodzimy na sam dol do baru , czekamy az kelner przyniesie kieliszek tego goscia , aplikujemy do niego afrodyzjak , potem sledzimy ta pare , czekamy az gosc wyjdzie , sledzimy go az dojdzie do konca na balkon i go spychamy , potem wracamy i mamy silent assassin :) bardzo fajnym dodatkiem sa te gazety na koncu misji w ktorych mozna przeczytac , praktycznie to w jaki sposob przeszlismy dana misje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...