kap00ch Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 W sumie to moj pierwszy post na tweaku i to o sprzedazy :P nie bijcie prosze ale jestem w ciezkiej sytuacji i pragne sprzedac mojego ukochanego Gf2 Ti 64DDR TV out leadtek za jedyne 300zl. Licze na nabywcow z KRAKOWA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 o chłopie ale masz pecha gdybyś tego posta zrobił wczoraj to bym kupił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 No ja jestem z Torunia, ale jakby co, to chętnie bym łyknął to cacuszko. jak długo go masz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 a ja jestem z Krakowa hehe i byćmoże mam klienta, bo skłądam kumplowi kompa i kto wie może weźmie jak chcesz to możemy się jutro spotkać tylko powiedz gdzie (raczej gdzieś w centrum) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 co kolesia wcieło czy co ??????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 ja tez jestem z karkowa i chetnie go lykne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 ja z cz-wy ale za 300zł to tez bym łyknął , żyjesz chłopie sprzedałeś to już? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kap00ch Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 sorras juz zyje mam oferta wlasciwie nieaktualna juz klienta znalazlem jednak jesli panu klientowi cos nagle odpali to wtedy sie z wami w kloejnosci odleglosci od kraka skonataktuje czyli temat zamkniety Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 kap00ch nie martw sie wsio wypali!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...