zeppelin8 Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Witam! Był co prawda topic o króćcach, ale że nikt nie odpowiada na mój post, zadaję pytanie w temacie bardziej szczegółowym: Czy widział ktoś takie króćce jak w mcs na ABADNIE GPU kątowe 3/8 na wąż 12 mm? http://mcs.pc.pl/shop_img/u2/u2-graf-nk12.jpg W ofercie camozzi nie ma... A wydaje się, że na zdjęciu jest na kolanku znaczek camozzi.... Może Mate się wypowie? Bo w ofercie takich nie ma, są tylko do kupienia razem z blokiem abadon. Komplet kolanko 3/8-3/8 + króciec 3/8-12 mm nie wchodzi w grę z powodu miejsca (robię swój blok na gpu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 A nie idzie pogadać z Matem? Pewnie mógłbys u niego zamówic takie lub dowiedzieć się jaka firma je robi. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eq4ever Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 ja takie dostalem w ramach tzw. kompletu przylaczeniowego czy jakos tak - jest przy rezerwuwarach... Swoja droga mysle, ze Mate Cie nie zastrzeli jak napiszesz do niego o same krocce... Nie taki diabel straszny :lol: update: nadal tam sa - 11zl/szt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DocPL Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Witam. Prawie na 100% dostaniesz te króćce pod tym adresem - kwestia tylko czy mieszkasz gdzieś w pobliżu. http://www.drzewiecka.pl/ Acha - najlepiej zadzwoń lub wyslij meila do tej firmy, to że nie ma jakiś króćców w ofercie na stronie www nie znaczy że nie sprowadzą ich dla Ciebie. Ja ostatnio kupiłem właśnie kątowe króćce 12/10. ma gwincie 3/8. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Też szukam takich króćców. Pytałem Mate, ale ma takie tylko z tworzywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeppelin8 Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 michalki Kupiłeś kątowe choinki 3/8 na 12 mm? Pisałem do nich i nie mają takich... A Mate powiedział, że nie te choinki kątowe do Abadpna nie są z żadnej oferty a robi je on sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeppelin8 Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 michalki Kupiłeś kątowe choinki 3/8 na 12 mm? Pisałem do nich i nie mają takich... A Mate powiedział, że nie te choinki kątowe do Abadpna nie są z żadnej oferty a robi je on sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 W lodzi to jesio www.pakar.pl , tyle ze raczej w ofercie cammozi nie ma katowych, Mate sam sobie dorabia takowe , tzn robi je na 100 % z czegos co sie nazywa w camozzi 2020 lub 2010 ( rozna sie bardzo niewiele , dla ciebie bedzie to 2020 3/8-3/8 lub 2010 3/8-3/8. Mozesz tez zastosowac kombajn tzn w blok wkrecic kolanko 2020 3/8-3/8 i w to choinke 12 o oznaczeniu 2601 12-3/8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeppelin8 Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Myślałem o kombajnie ale jest on niekorzystny cenowo. Co do obróbki kolanek z gwintem jestem ciekaw, jak to zrobić - w tokarkę się nie wrzuci, a pilnikiem nie będę rzeźbił :-) Jakieś pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DocPL Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 michalki Kupiłeś kątowe choinki 3/8 na 12 mm? Pisałem do nich i nie mają takich... A Mate powiedział, że nie te choinki kątowe do Abadpna nie są z żadnej oferty a robi je on sam. Nie kupowałem choinek a króćce skręcane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DocPL Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 michalki Kupiłeś kątowe choinki 3/8 na 12 mm? Pisałem do nich i nie mają takich... A Mate powiedział, że nie te choinki kątowe do Abadpna nie są z żadnej oferty a robi je on sam. Nie kupowałem choinek a króćce skręcane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...