berkut Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Witam panstwa, W srode w zeszlym tygodniu (dzis jest bodajze 23 wrzesnia) zamowilem sobie nowa karte graficzna: Gigabyte Maya Radeon 8500 128mb Deluxe... Co z tego wyniklo: Nastepnego dnia (czwartek) zostalem poinformowany ze karta zostala wyslana kurierem i ze moge sie jej spodziewac w piatek. czekalem do piatku ale przez caly dzien jak nie bylo tak nie bylo karty. Wiec dzwonie z ojcem do nich: karta jeszcze nie zostala wyslana, wysylamy ja jeszcze tego samego dnia (!!!) i ze bedzie w poniedzialek ok. 14, no dobra, do poniedzialku przezyje... Dzsiaj jest poniedzialek i co? Moj ojciec czeka w pracy do ~16.30 wiec dzwoni do nich- odpowiedz- prosze poczekac, oddzwonimy. Czekal ponad 20min na odpowiedz, wkoncu oddzwonili i wyjechali z textem: "niestety, nie bylo takich kart na skladzie, jutro (czyli w wtorek) bedzie dostawa i wyslemy ja panu tak ze bedzie w srode ok. 13-14" (!!!) A slyszalem ze komputronik to porzadna firma, chcac nie chcac- sklamali mi bezczelnie juz 2 razy, zobaczymy czy do trzech razy sztuka :/ Jak nie bedzie karty w poniedzialek to bedzie zdrowy o<span style="color:red;">[ciach!]</span>l :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Dla mnie przesadzili poraz kolejny (pierwszy raz z tą pasta srebna na Athlonie) i zaslugują na zbesztanie na łamach forum 8) BTW - nie moge się doczekac az bedziesz mial tego Radeon'a. Ciekawe ile bedzie czekał zanim go z-modujesz? 1h/2h ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 tzn mod na napiecia to troszke poczkea ale chlodzenie odrazu zmienie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 he,he ludzie to jeszcze nic, rok temu skladalem kompa wiec wpadlem na genialny pomysl ze komptronik zlozy go u siebie a ja bede wolny, ale pomysl nie byl genialny bo pprzez 2 tygodnie kolesie nie mogli znalezc wentyla ktory mnie interesowal, wiec kazalem by wlzyli inny o porownywalnych parametrach, no i czekam chyba ze 3 dni dzwoni kolo ze nie maja to ja chyba z siebie wyszedlem i pieknie podziekowalem za wspolprace, nie da sie ukryc komputronik czasu nie szanuje nie mowiac o nerwach bidnych klientow :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 rekordzista jest 4max :))))) 4 tygodnie czekania... :) po 4 tygodniach co? hehhe nie powiem brzydko :) ale pomylili zamowienie hehehhehehe a 30 telefonow lekko wykonalem :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...