Skocz do zawartości
berkut

Komputronik... :/

Rekomendowane odpowiedzi

Witam panstwa,

W srode w zeszlym tygodniu (dzis jest bodajze 23 wrzesnia) zamowilem sobie nowa karte graficzna: Gigabyte Maya Radeon 8500 128mb Deluxe... Co z tego wyniklo:

Nastepnego dnia (czwartek) zostalem poinformowany ze karta zostala wyslana kurierem i ze moge sie jej spodziewac w piatek. czekalem do piatku ale przez caly dzien jak nie bylo tak nie bylo karty. Wiec dzwonie z ojcem do nich: karta jeszcze nie zostala wyslana, wysylamy ja jeszcze tego samego dnia (!!!) i ze bedzie w poniedzialek ok. 14, no dobra, do poniedzialku przezyje...

Dzsiaj jest poniedzialek i co? Moj ojciec czeka w pracy do ~16.30 wiec dzwoni do nich- odpowiedz- prosze poczekac, oddzwonimy. Czekal ponad 20min na odpowiedz, wkoncu oddzwonili i wyjechali z textem: "niestety, nie bylo takich kart na skladzie, jutro (czyli w wtorek) bedzie dostawa i wyslemy ja panu tak ze bedzie w srode ok. 13-14" (!!!)

A slyszalem ze komputronik to porzadna firma, chcac nie chcac- sklamali mi bezczelnie juz 2 razy, zobaczymy czy do trzech razy sztuka :/ Jak nie bedzie karty w poniedzialek to bedzie zdrowy o<span style="color:red;">[ciach!]</span>l :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

he,he

ludzie to jeszcze nic, rok temu skladalem kompa wiec wpadlem na genialny pomysl ze komptronik zlozy go u siebie a ja bede wolny, ale pomysl nie byl genialny bo pprzez 2 tygodnie kolesie nie mogli znalezc wentyla ktory mnie interesowal, wiec kazalem by wlzyli inny o porownywalnych parametrach, no i czekam chyba ze 3 dni dzwoni kolo ze nie maja to ja chyba z siebie wyszedlem i pieknie podziekowalem za wspolprace, nie da sie ukryc komputronik czasu nie szanuje nie mowiac o nerwach bidnych klientow :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi