Pinki Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Juz prawie zdeycodowalem sie na DVD :lol: Wybralem Pioneer 500M 8) Moze ktos ma ten model :?: Ciekawi mnie jak z jego awaryjnoscia :twisted: Czy to trwaly naped :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berti Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 nie posiadam tego napedu, ale z doswiadczenia wiem ze nie sa to awaryjne napedy, a na dodatek szybkie. sam posiadam 116 i jestem z niej bardzo zadowolony. jedyny minus 500 moim zdaniem to to ze nie ma wyjscia cyfrowego audio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Akurat tego najmniej potrzebuje :D Moze jeszcze jakies inne opinnie :?: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITI Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Ja mam DVD Pioneera 104S wersja Slot-In. Niestety ostatnio mi padl, tzn. padal praktycznie juz jak mi w sklepie go zalozyli :( Ale ogolnie polecam napedy Pioneera. Sam chce kupic sobie ta 500-ke, bo potrzebuje naped DVD i to z szufladka, gdyz na inny obudowa mi nie pozwala :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 z tego co wiem co toshiba produkuje jeszcze przyzwoite napędy dvd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Hmm Bardzo mnie ciekawi jak wyglada ten naped :lol: Na jednych stronach wyglada inaczej, na innych jeszcze inaczej Czy ktos kto ma ten naped moglby powiedziec jak jego model wyglada :?: :lol: 1 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...