wachowicz Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 mam problem. :-) O dzieleniu neostrady juz zapewne bylo, nie znalazlem jednak postu o radiowym dzieleniu neostrady. A wiec tak, kolega planuje sobie zalozyc neostrade, chce ja dzielic z kolega z sasiedniego bloku, polaczenie kablem odpada. Jedyne co w chodzi w rachube to radiowo. Jak to rozwiac ? rozumiem ze sa inne terminale dostepowe ktore by dzialaly z neo, orpocz tych ktore oferuje TPSA. (cos mi sie kiedys obilo o modemie z wbudowanym switchem). No wiec jak to zrobic, tak - zeby u jednego kolegi byla zalozona ta neostra, a kolega laczac sie radiowo mial do niej dostep, nawet jak kolega nr1. bedzie mial wylaczonego kompa (odpada zrobienie jego kompa jako bramy dostepowej, czy tez postawienie osobnego servera do ktorego by byli podleczeni obaj, a on dopiero do neo tez odpada, tak wiec czy da sie to jakos zrobic wogole ??) pozdrawiam ;] viva la booble.com ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...