Gość Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 az dziwi mnie ze nikt o tej gierce nic nie pisze...wyszla juz jakies 2 tygodnie temu...dzis gralem pierwszy raz jakas godzinke (tak aby obczic czy fajna jest tylko) i musze powiedziec ze jestem na tak!!! naprawde fajna gra, duzo humoru, fajne "zabawy, gierki"...zobaczymy jak bedzie dalej... nie wierze ze nie ma milosnikow Larrego wsrod Was!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Pytasz, a więc jestem :D. Część 7 przeszedłem prawie całą :D. Ps: Masz polską wersje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 ten Larry to już nie to samo, co stary, dobry, 16-o kolorowy Larry świntuch... chociaż dupeczki są fajne :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Cytat Pytasz, a więc jestem :D. Część 7 przeszedłem prawie całą :D. Ps: Masz polską wersje? ale mi nie chodzi o czesc 7 :D chodzi mi o ta nowa co teraz niedawno sie ukazala (bez numerka) odp. ps. nie mam polskiej wersji (chodzi mi caly czas o ta nowa gre:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Cytat Cytat Pytasz, a więc jestem :D. Część 7 przeszedłem prawie całą :D. Ps: Masz polską wersje? ale mi nie chodzi o czesc 7 :D chodzi mi o ta nowa co teraz niedawno sie ukazala (bez numerka) odp. ps. nie mam polskiej wersji (chodzi mi caly czas o ta nowa gre:) Ojej ja wiem, że o tą nową :>. Tylko pytasz o fanów, więć pisze, że poprzednią prawie całą przyszedłem, więc się zaliczam. A pytałem też czy masz polską wersje tej nowej części. Bo po ang to chyba nie taka sama zabwa ?;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Larry ownz :D Ale nei gralem jesio w tego nowego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 To juz jest nowy Larry?? A w zadnej gazetce nie bylo jeszcze recki! No widzicie jaki to czlowiek niedoinformowany jest jak zadko na forum wpada! A wie juz ktos kiedy bedzie wersja PL i kto przypadkiem bedzie podkladal glos?? Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 jak wygrać z tą panienką ze wsi w monety ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 w monety sie duuuzo gra :] ja u siebie znalazlem na mointorz optymalny punkt do rzutu (tak mniej wiecej w polowie wysokowsci ekranu) podnosisz mycha lape a potem raz W i masz piekny celny rzut :D Ja mam inny problem :/ daje tej babce od tego TV Show trzecia porcje Tokens of affection i ona mi kaze powiedziec osimu typom ze jakies tam Ho's sa sasyfione or smth tylko ze te Ho's tego nie moge uslyszec i zonk jest taki ze tam gdzie moge dobiec najdalej jest siedmiu typow :/ a nigdzie nie ma osmego i przegrywam :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...