adamospl Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 witam poszukuje sterownikow do nVidy Rivy tnt2..wersji 22.03...jak taka wogole istnieje :) , znajomy mi tak podpowiedzial. a jak nie te to jakiekolwiek inne na ktorych pojdzie mi np. nfs underground i takie tam. pozcie ludzie dobrej woli pozdro600 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 jesli chcesz mam 23.11 wedlug mnie najlepsze pod rivke i gefroca 2. mam niestety wersje pod win9x wiec jesli masz inny system to przykro mi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamospl Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 kurde mam Xpka..jak mial by ktos stery (o ktorych mowa) pod xp bede dzwieczny :lol: pozdro600 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Raczej zapomnij o tym ze NFSU pojdzie na Rivce. U mnie na starym kompie nie poszlo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamospl Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 a tak przy okazji to napiszcie dobre ludzie jaka wersja sterownikow byla by najlepsza do ati radeona 9200 64mb/128b??????? pozdro600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...