kiaad Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 co sądzicie o tej obudowie :?: czy jest warta swojej ceny :?: czy nie :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 mam ją i jestem zadowolony :) troche kurz się jej czepia to jedyny minus ( mam czarną ) W sumie to chyba budowa jest taka sama jak chieftec'a ale inny panel przedni + hardcano . A do tego bezproblemowo wchodzi Z7000A CU bo dużo miejsca nad płytą głowną jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 mam ją i jestem zadowolony :) troche kurz się jej czepia to jedyny minus ( mam czarną ) W sumie to chyba budowa jest taka sama jak chieftec'a ale inny panel przedni + hardcano . A do tego bezproblemowo wchodzi Z7000A CU bo dużo miejsca nad płytą głowną jest i to najważniejsze ;) bo mam taki cooler :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koldyka Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Mam tą obudowę 1,5 roku i jestem z niej bardzo zadowolony. Dobrze się prezentuje (mam czarną), bardzo dobry obieg powietrza, przemyślana, ergonomiczna budowa (wyciągane koszyki na dyski, wyciągane napędy na szynach, zdejmowany bok na ala zawiasie, drzwiczki, panel). Jest duża wszystko się w niej mieści, chociaż big tower to to nie jest i wc do środka raczej nie wejdzie chociaż… Jak napisał Sphinx trochę się kurzy, jak każda obudowa. Co jakiś czas dobrze jest wentylatory przeczyścić. Po 1,5 roku użytkowania wentylatory trochę bardziej szumią niż na początku. Oczywiście najlepiej współdziała z dobrym zasilaczem (ja mam oryginalny Tt) Polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...