adalbertt Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Wgrałem sobie patcha do 3dMark2003 (z oficjalnej strony). Nie mam stałego łącza i teraz jakaś zaraza chce się łączyć z internetem co kilkanaście minut. Wykasowałem 3dMarka, wyczyściłem wszelkie ślady po nim, i nic. W końcu połączyłem się, .... teraz ta zaraza chce się łączyć co kilka minut, nie da się pracować. To wszystko dzieje się na XP, dodam, że przeskanowałem go antyvirem i SpyBootem - bez rezultatu. Co robić (wykluczając format oczywiście). Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 zainstaluj dowolny firewall i ustaw regułę żeby zawsze blokował ten program (plik exe) w dostepie do netu ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 jesli dobrze rozumiem, to teraz nie masz 3dmarka a on nadal chce sie laczyc, tak? jesli juz firewalla ma miec i blokowac programik exe, to rownie dobrze moze go upolowac (ten exe) i wywalic - wczesniej go ubic przez menadzera zadan - albo jesli nie, to w trybie awaryjnym.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adalbertt Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Dzięki, no właśnie programu i żadnego śladu po nim już nie ma, a coś chce się łączyć. W takim wypadku jak zidentyfikować i upolować trgo exe? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 cudow nie ma - cos jednak jest i sie chce laczyc ... kazdy szanujacy sie firewall poda ci namiary na plik, ktory chce wykonac polaczenie (a przynajmniej nazwe)... a wtedy to juz z gorki jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adalbertt Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Tak też zrobiłem, dostałem ładną nazwę pliku, znalazłem wszystkie, również w rejestrach - skasowałem i .... pojawił się znowu. Na szczęście udało mi się znaleźć "matkę" o innej nazwie w autostarcie i już po niej. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...