luk7 Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 ja mojego Sparkle'a 2MX 200 DDR (175/320) wyciagnalem na odpowiednio 260/395Mhz - w 100% stabilny. Dodam ze fabrycznie nie mial ZADNEGO coolera- zalozylem z PII -ponad 6000 obrotow (hehe wiecej niz boxowy P4 ktory max tylko ponad 3400). Karta jest calkowicie chlodna(a normalnie nie dalo sie dotknac radiatora zeby sie nie oparzyc) i ciekawe dlaczego nie pojdzie wiecej hmm czyzby architektura nie pozwalala?? Napiszcie ja u Was!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 ja mojego Sparkle'a 2MX 200 DDR (175/320) wyciagnalem na odpowiednio 260/395Mhz - w 100% stabilny. Dodam ze fabrycznie nie mial ZADNEGO coolera- zalozylem z PII -ponad 6000 obrotow (hehe wiecej niz boxowy P4 ktory max tylko ponad 3400). Karta jest calkowicie chlodna(a normalnie nie dalo sie dotknac radiatora zeby sie nie oparzyc) i ciekawe dlaczego nie pojdzie wiecej hmm czyzby architektura nie pozwalala?? Napiszcie ja u Was!!! a jak wypada w testach np: 3DMark??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 ja swojego Winfasta 2mx SH PRO ze 175/166 sdram na 235/260 poscilem i szlo swietnie wraz z moim celkiem mialem w 3dmarku 3322 dodam tylko ze musialem zastosowac v-mod naopiecia zeby miec na gf 1.984 normalnie mam 1.920 pamieci nie sa niczym chlodzone jak zaloze wc na gf to tez mam nadzieje na 260 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 no ja chyba najslabiej mam tak jak w potpisie NONAME GF2mx200 sdram i te ustawienia w podpisie to max bo dalej mam artefakty i nie wim co zrobic a wentyl mam od pentium I i tylko na chipe bo na pamiatkach to sie chyba nie oplaca a wynik w 3dmarku to zgroza i zgrzytanie zebow ok 1600 pkt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemeq Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Ja mojego gf2mx200sdram 32M, puscilem z 175@265 i pamiątki 143@220 dwustronne chłodzenie (jak poprawie je to jeszcze więcej pójdzie :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Ja swojego jak w podpisie: a wzrost wydajności jest następujący 2100 3D MARKS :arrow: 3000 3D MARKS Dodam jeszcze, że nie ma chłodzenia pamięci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 no ja widze troche slabiutko (opis) ale te 300 markow na plusie jest spox mam MSI a winik to 2600 malo ale paczcie na procka;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 właś nie zauwazylem ze pan przedemna ma DDR i wynik 3000 na 1ghz no to w sumie chyba niemam tak żle:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Jasne że nie jest źle bo jesli ma gf2mx na DDR to szyna pamięci jest 64 bitowa czyli ma on taką samą wydajność jak gf2mx na SDR ale ze 128 bitową szyną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk7 Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 w 3dMark2001 mam ponad 4600pkt. Qrcze mam jescze jeden wiatrak z pentiumII tylko ze nie mam go jak przymocowac do pamieci-chociaz nie wiem czy by to cos dalo-jak polozylem go na karcie nad pamieciami to nic nie dal-tylko wiecej halasu....-czyzby sie juz wiecej pamieci nie dalo wykrecic?? ... ajesli chodzi o rdzen to pomimo tego ze karta jest calkowicie zimna to 260MHz to gorna granica-powyzej juz przy 261 rozne dziwne trzeczy sie dzieja a przy 265 juz sie wiesza :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 A u mnie qpa. Zapodałem coolerek sunona i jedeyne co wcisnąłem to to co w podpisie :( , a pamiątki chłodne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 A u mnie qpa. Zapodałem coolerek sunona i jedeyne co wcisnąłem to to co w podpisie :( , a pamiątki chłodne.Bo gdybyś trochę poczytał to byś wiedział, ża zakładanie radiatorów i wentyli na sdramy mija się z cele. Bo one mało się grzeją i w najlepszym przypadku można zyskać 2-5 mhz, a zwykle ani jednego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 A u mnie qpa. Zapodałem coolerek sunona i jedeyne co wcisnąłem to to co w podpisie :( , a pamiątki chłodne.Bo gdybyś trochę poczytał to byś wiedział, ża zakładanie radiatorów i wentyli na sdramy mija się z cele. Bo one mało się grzeją i w najlepszym przypadku można zyskać 2-5 mhz, a zwykle ani jednego... Nie zakładałem żadnych radiatorów na pamięci, jedyne co założyłem to wiatraczek na rdzeń, bo grzał się a był tylko radiator. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemeq Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 A u mnie qpa. Zapodałem coolerek sunona i jedeyne co wcisnąłem to to co w podpisie :( , a pamiątki chłodne. zapodaj jeszcze mały radiator z 2 strony a polecisz mocno w górę, jak dołożysz mu jakieś chłodzenie (choćby żeby chłodziło go powietrze wylatujące z chipsetu bądź proca to jeszcze lepiej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 A u mnie qpa. Zapodałem coolerek sunona i jedeyne co wcisnąłem to to co w podpisie :( , a pamiątki chłodne. zapodaj jeszcze mały radiator z 2 strony a polecisz mocno w górę, jak dołożysz mu jakieś chłodzenie (choćby żeby chłodziło go powietrze wylatujące z chipsetu bądź proca to jeszcze lepiej :) Nie wiem czy chce mi się w to bawić. To i tak nie daje kopa wydajnościowego :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 ja co prawda jak kupowałem kartę to miałbyć to Prolink ale to chyba jakiś zupełny no name jest ... :evil: a jak jest oc to widać w podpisie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 proling gf2mx 400 @ 290/400- pamiec to tak sobie sie kreci ale rdzen to niespodzianka, standartowe chlodzenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meynard Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Moj Leadtek SH Pro MX400 poszedl na 250/250 z 200/166 GPU/RAM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Lusziska jak wy to robicie ze krecicie te "przewspaniale" grafiki --bo ja moja wykrecilem tylko na 221/175 i nic sie nie da dalej.(Pod radiator wlazylem paste od titana) i pamieci nic dalej nie idzie--moze jak zaloze na nia radiatory?????????pomoozcie bo CHOLERA MNIE BIERZE JAK WIDZE WASZE WYNIKI:):):):):):) :oops: Ps."Firma" to Inno3d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whydra Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Ja mojego gf2mx100/200 WinFasta mam 255/390 DDR, na pamietkach nie mam zadnego coolera, a na radiatorek zalozylem coolera z jakiegos starego Pentiuma :),a 3d markiem nie bede sie chwalil bo mam cieki sprzet :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Lusziska jak wy to robicie ze krecicie te "przewspaniale" grafiki --bo ja moja wykrecilem tylko na 221/175 i nic sie nie da dalej.(Pod radiator wlazylem paste od titana) i pamieci nic dalej nie idzie--moze jak zaloze na nia radiatory?????????pomoozcie bo CHOLERA MNIE BIERZE JAK WIDZE WASZE WYNIKI:):):):):):) :oops: Ps."Firma" to Inno3d to zalezy od tego jakiej firmy masz karte bo im lepsza tym lepiej sie krecie bo sa wydajniejsze podzespoly, dobre pamieci o jak najkrotszym czasie dost ja mam 5ns Infelinon MT chyba czy cos i mam 230mhz baz zadnego dodatkowego chlodzenia a czuje ze z radiatorkiem jkais cos jescze by poszlo . Jeśli niemozesz jej wyzej pociagną c no to ,,takie życie...'' ale za to masz fajnego procka:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 U mnie 200/200 i 3250 w 3DMarku alr zobacze co się da więcej zrobić :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Lusziska jak wy to robicie ze krecicie te "przewspaniale" grafiki --bo ja moja wykrecilem tylko na 221/175 i nic sie nie da dalej.(Pod radiator wlazylem paste od titana) i pamieci nic dalej nie idzie--moze jak zaloze na nia radiatory?????????pomoozcie bo CHOLERA MNIE BIERZE JAK WIDZE WASZE WYNIKI:):):):):):) :oops: Ps."Firma" to Inno3d to zalezy od tego jakiej firmy masz karte bo im lepsza tym lepiej sie krecie bo sa wydajniejsze podzespoly, dobre pamieci o jak najkrotszym czasie dost ja mam 5ns Infelinon MT chyba czy cos i mam 230mhz baz zadnego dodatkowego chlodzenia a czuje ze z radiatorkiem jkais cos jescze by poszlo . Jeśli niemozesz jej wyzej pociagną c no to ,,takie życie...'' ale za to masz fajnego procka:)nosh kulna ja n a podobnej kafiguracji nie moglem przekroczyc 2500 a tesh byl tam Winfast Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 no ja chyba najslabiej mam tak jak w potpisie NONAME GF2mx200 sdram i te ustawienia w podpisie to max bo dalej mam artefakty i nie wim co zrobic a wentyl mam od pentium I i tylko na chipe bo na pamiatkach to sie chyba nie oplaca a wynik w 3dmarku to zgroza i zgrzytanie zebow ok 1600 pkt stary dokladnie Cie rozumiem bo tez mam fajoski procek i inne rzeczy a tu kasiora sie na gpu skonczyla i kombinuje tera......:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 U mnie 200/200 i 3250 w 3DMarku alr zobacze co się da więcej zrobić :twisted: Chyba troche przesadziles , moze ci sie dwojka z trojka pomylila 2350??? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemeq Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Nie tylko firmowe karty dobrze się kręcą, ja np mam Minta a jak się kręci to napisałem wyrzej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 ale chodzi mi o wynik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...