Luk@s Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Posiadam kartę jak w podpisie i mam dość dziwny problem. Karta elegancko moduje się software'owo na PRO i bez problemu kręci się jak niżej napisane. Niestety kiedyś zainstalowałem Omegi oparte na Catalystach 4.9 i zaczęły się problemy - zaczęło mi się wieszać wszystko w grach - zwłaszcza jak były shadery. Myślałem że to przez podkręcenie, ale na pewno nie. Wrócilem sobie do poprzednich sterów, bo zdawało mi się, że to tamte po prostu są złe. Jednak dziś naszło mnie i zainstalowałem Omegi 2590 (oparte na Cat. 10 beta) i znowu to samo. Puścilem 3dmarka 2005 przeszedł, potem 3dmark 2003 w czasie ładowania Mother Nature zwiesił się, ale do tego stopnia że po naciśnięciu ctrl alt del mogłem wyłączyć proces, ale potem ku mojemu zdziwieniu windows pokazał, że karta sieciowa ma odpięty kabel. Zrobiłem restart, piszę tego posta i w czasie pisania ujarzałem czarny ekran przez chwilę i karta przełączyła się na tryb programowy. Spotkał się może ktoś z tym i wie co robić :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 ja tak mialem na kt266a. co bylo tego przyczyna nie wiem, ale jakie kolwiek stery powodowaly kiszke, vpu recovery itp. nie doszedlem przyczyny, bo dostalem swojego nforsika z serwisu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Właśnie ściągam jakieś Optimized Driver 8.07 - jestem ciekaw czy każde drivery powyżej 4.8 tak powodują, cz tylko Omegi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Nikt nie wie :?: No i zainstalowałem Catalysty 4.10 + softmod i działają chyba dobrze, więc czyżby nowe Omegi mojego sprzętu nie lubiły :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...