shpak Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Witam! Mam Pentium 2 300 MHz na slot 1 i takim mi go pokazuje w biosie, natomiast w CPU-Z pokazuje ze jest to Intel Celeron 300 "Covington" !! ?? Wiecie moze jak dokladnie sprawdzic jaki to typ procka??? Pozdrawiam Shpak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayk Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Walnij reset zworką na twardo i zobacz co bedzie - btw kiedys mojego CeflonaD wykrylo jako P4 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 --- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shpak Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Hehehe Jaki mądry :P obudowe mam caly czas rozkreconą :D tak juz jest jak sie kombinuje :P. A procek ma obudowe PII tylko ze ten Cpu-Z pokazuje ze ma 16kb L1 Cache! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...