beriam Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Czy Thermaltake Combo Cool Tower 112 - Heatpipe zmiesci sie w Lian-Li PC-7 Aluminium i przy okzaji jakie wentylki oczywiscie za rozsadna cene polecacie ?? :idea: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 widze, ze znudzila sie tobie plyta glowna ;] poszukaj opinni o tym coolerze i zweryfikuj wybor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 a dlaczego tak mowisz :D bede wdzieczny za jakies linki, coz googlarka ostatnio nie smiga za dobrze ... uprzedzam, ze nie jest to lenistwo, tylko komp mojej kobity :cry: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 na tym forum poszukaj :P radiator jest wielki i ciezki, srodek ciezkosci jest odsuniety daleko od plyty i robi dzwignie. w jakiejs recce czytale,m ze koles zalatwil jedna plyte pod k7, druga z nim nie wstawala i dopiero przetestowal go na k8. poza tym jakis user pisal, ze mial go i byl slabszy od sp97 a tak poza tym to niedlugo pojawi sie si97. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 beriam, zerknij tu: http://www.legionhardware.com/html/doc.php?id=309 Widać, że ten cooler to żadna rewelacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 na tym forum poszukaj :P radiator jest wielki i ciezki, srodek ciezkosci jest odsuniety daleko od plyty i robi dzwignie. w jakiejs recce czytale,m ze koles zalatwil jedna plyte pod k7, druga z nim nie wstawala i dopiero przetestowal go na k8. poza tym jakis user pisal, ze mial go i byl slabszy od sp97 a tak poza tym to niedlugo pojawi sie si97. juz sobie poczytalem troche w necie o w/w radiatorze i fakt nie ma sensu :x poczekam sobie na si97 i mam nadzieje, ze milo mnie zaskoczy, niz moj obecny cooler :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 czemu nigdy nikt mnie nie slucha :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...