KAZIK STASZEWSKI Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 kupilem 9500pro fic i mam artefakty na niektórych grach takie jakby dodatkowe drzewa w roznych pozaycjach,na medal of honor AA nie ma tego natomiast na soldier of fortune sa i na demie MOH pacyfic assalut,na nfs undeground 1i 2 nie ma tego,co z tym moze byc nie tak?kieys sie bawilem z zmiane biosu podkrecałem w sumie zaraz po zakupie,teraz mam oryginalny bios,mozliwe ze cos sie spi********??prosze o pomoc bo jeszcze mam gwarancje na karte(dali 2 latal) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 moze sie cos skaszanilo. nie wiem. ale tak btw to nie podales jaki masz zasilacz. bo w sumie to mozliwe ze zasilacz masz za slaby i grafika jest niedowoltowana i sa artefakty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAZIK STASZEWSKI Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 mam jakis shhit,czyli SHIDO 400W:)wczesniej mialem xpower 350 i bylo to samo,tylko czemu na jednej grze sa a na innej nie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Bo jedna gra wymaga wiekszego napicia na grafie ma wieksze efekty lub ma inne efkety ktorych inna gra nie wykorzystuje. Sprawdź na innym zasilaczu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAZIK STASZEWSKI Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 ale to na pewnie nie cos z karta?bo zasiala jak na razie nie mam skad wziac a pozniej sie gwarancja skonczy,zaraz odkrece procesor i ramy i zobacze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 zawsze mozesz zaniesc grafe do kogos innego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAZIK STASZEWSKI Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 ODKRECILEM PROCKA,A NAWET ZANIZYLEM DALEM GO NA 800MHZ (ORYG.1433)WYLACZYLEM FAST WRITE I TAKIE TAM,AGP NA 2X,I DUZO MNIEJ ARTEFAKTOW PRAWIE NIC,ALE NADAL SA,ROZUMIEM ZE TO NIE JEST WINA KARTY?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 a ja juz sam nie wiem. musisz sam testowac i znalezc problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosomak Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 mnie 9500pro sie wieszał i też miał artefakty i wcale nie była wina zasilacza tylko pamięci po prostu trafilem na takie egzeplaze które nie chcialy ze soba chodzić ,chociaz przed zamontowaniem karty wszystko bylo ok. Proponuję jezeli masz 2 kosci wyjmij jedną i wtedy sprawdz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAZIK STASZEWSKI Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 wczesniej mialem calkiem inne ramy i to jedna kosc i bylo to samo...artefakty sie zmniejszyly,tylko dlaczego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Oddaj na gware puki jeszcze ja masz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAZIK STASZEWSKI Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 no i tak:zmienilem biosa karty,nawet ja podkrecilem i artefakty znikneły,pograłem troche,wylaczylemkomp na godzine,chcialem właczyc to sie 3 sekundy po starcie sam wyłączał,za 5 razem poszedl normalnie,włączam pacyfic assalut o artefakty od nowa,co to ku*** moze byc???na gware nie chce oddawac bo za dlugo bede bez karty(przyjma mi jezeli mam troche radiator zniszczony od wkrecania srubek bo inne chłodzenie zakładalem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...