Skocz do zawartości
KAZIK STASZEWSKI

artefakty od nowosci w 9500pro?

Rekomendowane odpowiedzi

kupilem 9500pro fic i mam artefakty na niektórych grach takie jakby dodatkowe drzewa w roznych pozaycjach,na medal of honor AA nie ma tego natomiast na soldier of fortune sa i na demie MOH pacyfic assalut,na nfs undeground 1i 2 nie ma tego,co z tym moze byc nie tak?kieys sie bawilem z zmiane biosu podkrecałem w sumie zaraz po zakupie,teraz mam oryginalny bios,mozliwe ze cos sie spi********??prosze o pomoc bo jeszcze mam gwarancje na karte(dali 2 latal)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie 9500pro sie wieszał i też miał artefakty i wcale nie była wina zasilacza tylko pamięci po prostu trafilem na takie egzeplaze które nie chcialy ze soba chodzić ,chociaz przed zamontowaniem karty wszystko bylo ok.

Proponuję jezeli masz 2 kosci wyjmij jedną i wtedy sprawdz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i tak:zmienilem biosa karty,nawet ja podkrecilem i artefakty znikneły,pograłem troche,wylaczylemkomp na godzine,chcialem właczyc to sie 3 sekundy po starcie sam wyłączał,za 5 razem poszedl normalnie,włączam pacyfic assalut o artefakty od nowa,co to ku*** moze byc???na gware nie chce oddawac bo za dlugo bede bez karty(przyjma mi jezeli mam troche radiator zniszczony od wkrecania srubek bo inne chłodzenie zakładalem)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi