KvM Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 o co chodzi? Prawie dwa tygodnie temu dostałem ulptkę z Vobisu reklamującą takie Celerony ( a właściwie komputery z nimi) ok tygodnia temu była oficjalna premiera, a do dziś nie ma nigdzie żadnych recek. Ktoś wie o co chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 No fakt - nic o nim nie slycha. Zaraz poszukam w necie. Może cuś znajdę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Sam szukałem przed chwilką i tylko jakieś wzmianki...żadnych testów :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Sam szukałem przed chwilką i tylko jakieś wzmianki...żadnych testów :?: Widocznie kiepsko szukasz... No i jest. Tylko jezyk troche dziwny i brak O/C :( http://www.watch.impress.co.jp/pc/docs/200...9/hotrev181.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 to jak takie coś może byćtoproszę: http://www.heise.de/newsticker/data/ciw-18.09.02-000/ A że kiepsko to może, bo szef mi stoi na karku :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 tomasir - czytac nie umiesz ? Na tej stronce co podałem to są testy tego Celeron'a 2.0. A ten adres co Ty podałeś to co my się z niego dowiemy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Gr00bY Mazur"]tomasir - czytac nie umiesz ? Na tej stronce co podałem to są testy tego Celeron'a 2.0. A ten adres co Ty podałeś to co my się z niego dowiemy?sorki :cry: Nie dojrzałem tego poniżej (może juz nie te oczy :) ), w końcu starośc nie radość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Za dużo japonskiego tam było i odrazu pewnie wylaczyles stronke.... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Gr00bY Mazur"] Sam szukałem przed chwilką i tylko jakieś wzmianki...żadnych testów :?: Widocznie kiepsko szukasz... No i jest. Tylko jezyk troche dziwny i brak O/C :( http://www.watch.impress.co.jp/pc/docs/200...9/hotrev181.htm W końcu coś. Ale w sumie i tak to nic nie daje, bo można siębyło spodziewać, że wydajność wzrośnie max o kilka procent. NAjważniejsze - jak się kręci! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...