Lancer Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 co do AS8...niestety nic sie nie zmienilo od czasu IC7,wiec VTT moda i tak trzeba majstrowac 8O no patrzaj, a sztuka ktora posiadam piknie skaluje VTT od Vmem. Idzie jak trzeba i zawsze jest 1/2. Uprzedzam pytanie=>rev. 1.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 co do AS8...niestety nic sie nie zmienilo od czasu IC7,wiec VTT moda i tak trzeba majstrowac 8O no patrzaj, a sztuka ktora posiadam piknie skaluje VTT od Vmem. Idzie jak trzeba i zawsze jest 1/2. Uprzedzam pytanie=>rev. 1.0 Czyli jednym słowem solidna mobo za rozsądne pieniądze. Tylko co z tym PAT-em - rzeczywiście siada powyżej FSB 220MHz? Ostatnio jednak zainteresowałem się DFI 875P-T - chipset 875P i rewelacyjne możliwości BIOS-u - tylko w Polsce niedostępna póki co.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Lancer,a sprawdzales jak wyglada sprawa przy Vdimm 3.2V ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldus Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 mam pytanie, mianowicie w Abicie IC7-MAX3 nie ma wyjscia LPT :( nie ma jakiegos sposobu zeby mi na tym drukarka poszla ?? jest przejściówka LPT<>USB A ile taka przejsciowka kosztuje ?? masz moze jakiegos linka gdzie moge to zobaczyc/ kupic przez neta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Proline, 1klik.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldus Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 dzieki Raptor :) a co do Ramu to co to za rozbica czy kupie 2 x 256 MB DDR czy 1 x 512 MB DDR ?? przeciez to tyle samo a 2 x 256 tylko miejsca wiecej zajmuje . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 dzieki Raptor :) a co do Ramu to co to za rozbica czy kupie 2 x 256 MB DDR czy 1 x 512 MB DDR ?? przeciez to tyle samo a 2 x 256 tylko miejsca wiecej zajmuje . do p4 i a64/939 jest wskazany zakup 2óch modułów - korzystasz wtedy z dualchannela, dla a64/754 i AXP nie ma sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Lancer,a sprawdzales jak wyglada sprawa przy Vdimm 3.2V ? do 3,2V sie skaluje dokladnie tak jak powinno byc (czyli 1,6V). Powyzej tego juz nie wiem, ale zmoduje na dniach PSU to dam znak :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Czyli jednym słowem solidna mobo za rozsądne pieniądze. Tylko co z tym PAT-em - rzeczywiście siada powyżej FSB 220MHz? Ostatnio jednak zainteresowałem się DFI 875P-T - chipset 875P i rewelacyjne możliwości BIOS-u - tylko w Polsce niedostępna póki co.. Niestety, o PAT mozna zpomniec. Tak jak napisales - 220MHz i koniec. Ogolnie plyta ma tylko 1wade - oparta jest wlasnie o i865, a nie Centerwooda, choc za te pieniadze to bardzo dobry wybor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...