Skocz do zawartości
przemo13

stare seti i przejście na nowe

Rekomendowane odpowiedzi

Pewno to było już wałkowane i zgóry przepraszam ze lenistwo.

Czy statystyki usera i teamu mozna przenieść set starego seti do nowego?

W tym linku http://willow.iie.uz.zgora.pl/~ipatalas/se...0-29/poland.htm widzę grupy i ilośc unitów ze strego seti, a wydawało mi się, że dotyczy nowego. Czego tu nie łapię?

Dzieki za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w linku do statystyk ktore podales wyraznie widze reke Fida, ktory robi nam statystkyki jeszcze do starego Seti (Tweak jest aktualnie podzielony na tych ktorzy juz licza na boincu i na tych ktorzy jeszcze zostali na klasycznym seti)

O ile Cie dobrze zrozumuialem to konto ze starego Seti mozna przeniesc do nowego 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Acha, czyli to statystyka starego seti.

May jeszcze inne pytania. Troszku liczyłem w starym seti, a teraz podłączyłem sie do BOINC, do setiHome. Przy rejestracji podałem starego maila (tego co do seti clasic) i tego samego uzytkownika. policzyłem 3 pakiety i w starym nic mi nie przybyło i wnowym również. Czy licząc w BOINC mozna naliczyać pakiety do seti classic? W jaki sposób przenieść grupe ze starego seti do nowego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak liczysz boinc to dostajesz kredyty w nim a nie w klasycznym seti to chyba logiczne ;) jednak najpierw trzeba poczekac na ich zaliczenie wiecej w tym temacie

oczywiscie czesc twojej druzyny moze liczyc klasyczne seti a czesc boinc

to jest link do aktywacji konta starego seti na boinc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...