mlodass Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Nie wiecie dokladnie kiedy to bedzie ?? Dajcie Jakies linki ze screenami Nikt nie wie ????????????? :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 zobacz http://www.fifaserwis.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Dzieki. Patrzylem tam. Nawet do ulubionych sobie dodalem :) Juz nawet mam demo. Mam tez patcha dzieki ktoremu moge rozdzielczosc zmienic , kamere, dlugosc matchu, poziom i wszystkie dostepne opcje podczas matchu. Jest jedna wada tego. Nie slychac gwizdka wogole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Przez kilka lat uważałem FIFĘ za najlepszą gałę na PC, aż zagrałem w ISS (emulacja rulez!)... Spróbujcie to nigdy już do FIFY nie usiądzecie. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Przez kilka lat uważałem FIFĘ za najlepszą gałę na PC, aż zagrałem w ISS (emulacja rulez!)... Spróbujcie to nigdy już do FIFY nie usiądzecie. :D Chodzi Ci chyba o ISS2 na PS2. Kicha najwieksza na swiecie :evil: Wszystkie mecze remis :) Fifa tez juz jest do d.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 ech nie ma jak coroczne edycje `supergier` od EA sports :D Nowe menusy, `nowa, jeszcze lepsza grafika`, nowa ścieżka dźwiękowa i aktualniejsze składy i mamy nową grę 8O A ile ludzi sie na to nabiera... bosh.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 mam tylko demko FIFY2003 ale mnie tak qresko krecie ze szkoda gadac FIFA2003 ROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Przez kilka lat uważałem FIFĘ za najlepszą gałę na PC, aż zagrałem w ISS (emulacja rulez!)... Spróbujcie to nigdy już do FIFY nie usiądzecie. :D Chodzi Ci chyba o ISS2 na PS2. Kicha najwieksza na swiecie :evil: Wszystkie mecze remis :) Fifa tez juz jest do d.... Ty chyba oszalałeś albo nie lubisz piłki (w co wątpię) albo sam nie wiem, Psowe2 isspro to rewelacja tak mówię ja ,tak mówią Wszyscy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Okej trocje przesadzilem. Nie dodalem, ze jest to najwieksza kicha dla mnie :) Nie znaczy, ze nie lubia jej wszyscy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuKi Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 A zna ktoś może wymagania Fify 2003 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 ech nie ma jak coroczne edycje `supergier` od EA sports :D Nowe menusy, `nowa, jeszcze lepsza grafika`, nowa ścieżka dźwiękowa i aktualniejsze składy i mamy nową grę 8O A ile ludzi sie na to nabiera... bosh.... No i co Ci szkodzi :?: Przecież zasad gry w piłę nie zmienią :idea: Może nie są to idealne gierki ale miło pograć sobie w "nową" wersję, pozatym porównująć np. FIFA 97 z tą z 2003 to różnica jest nie tylko w tym co wymieniłeś. A zna ktoś może wymagania Fify 2003 Jak zwykle to nie wysokie. Juz nawet mam demo. Mam tez patcha dzieki ktoremu moge rozdzielczosc zmienic , kamere, dlugosc matchu, poziom i wszystkie dostepne opcje podczas matchu. Jest jedna wada tego. Nie slychac gwizdka wogole. E tam jest gwizdek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 ja narazie pykałem w demko i powiem że nawet nawet :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Jak sie gra z kompem cały czas to sie fifa nudzi :? ale przez siec to dopiero jest jasdaaaa ( a wszczególności jak sie jednym graczem przechodzi cale boisko ,bramkarza tesz i wchodzi sie do bramki:D and again and again ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 A zna ktoś może wymagania Fify 2003 :?:na moim sprzecie opis chodzi w 1024 jka zloto all full wiec niezwysokie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 A zna ktoś może wymagania Fify 2003 :?:na moim sprzecie opis chodzi w 1024 jka zloto all full wiec niezwysokieNa moim też :)wszysciutko na maxa oprucz poziomu i minut :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 ech nie ma jak coroczne edycje `supergier` od EA sports :D Nowe menusy, `nowa, jeszcze lepsza grafika`, nowa ścieżka dźwiękowa i aktualniejsze składy i mamy nową grę 8O A ile ludzi sie na to nabiera... bosh.... Oj ale tym razem sie mylisz bo gra jest bardzo zmieniona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 oj tak tym razem ta gra naprwde zrobila duzy krok naprzod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 wie ktoś jak sie robi zwody albo jakieś triki w fifie 2003 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 spacja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 i na spacje i na shift sa te same triki zawodnik zawsze sam dobiera odp zwod;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 spacja :)<span style="color:red;">[ciach!]</span>o prawda. jak sobie ustawiłeś tak to tak jest, ale podstawowe to SHFIT. u mnie domyslnie jest spacja i nic sobie nie ustawiaalem, wiec sie uspokuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Nie sądzicie że trawa jest gorsza niz w 2002 ? Znaczy jak sa replaye i jest zblizenie to jest fajna ale jak sie gra z kamery "2" to jest słaba ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 trawa faktycznie jest gorsza ale w 2002 to byla meta bo na masx det cielo jak gupie. a tutaj zajebista plynnosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 U mnie pomogła zmiana rozdzielczości na 640x480 przed uruchomieniem gry. Jak już pojawi się menu powracam do poprzednich ustawień i wszystko działa. :D a tak na marginesie to chyba pomyliłeś działy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Mozna w tej czesci zagrac z klepki? I jeszcze jedno. Gra w powietrzu. Jak sie wyskakuje zeby np. podac glowa. Komputer zawsze bez problemu to robi a moi zawodnicy nawet nie podskakuja :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 wcisnij ,,w'' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oleej Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Najlepiej przytrzymac "w", a na klatke ci przyjmie jak nic nie przyciskasz... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Jak sie zongluje pilka albo podaje z klepki. Slyszalem ze da sie to zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalaf10r Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 spacja ale czy da sie zonglowac to nie wim tylko spacja odpowiada za zwody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Pewnie z ALT-em sa jeszcze myki jak w 2002. Dzisiaj bede mial te FIFE to sobie popykam! Od FIFY 97 gram we wszystkie :) HEHE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...