Allen Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 To aj tez sie dolacze do friens na PRIV jesli mozna to jesliby mogl to niech ktos kto to znajdzie da znac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 To moze zrobimy lige Fifa tweak? Ja organizuje Nba, ale qrwa mać mam tylko 5 osob :?. Czy nikt nie gra w NBa? :evil: . Ale wrocmy do tematu w Fife moge zagrac :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 popatrz na forum fifa serwis. Juz robia po woli . Niedlugo wyjdzie. Najpierw bedzie demo ligi polskiej dwa zespoly Legia i Wisła i jak nie bedzie bledow to zrobia dodatkowe druzyny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zapowiada sie ciekawie.... Mam nadzieje ze nie bedzie bledow typu frankowski na bramce:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 ja znalazlem tylko legie, wisle i chorzow. ale jakos nie chcialo mi sie z tym walczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 ja znalazlem tylko legie, wisle i chorzow. ale jakos nie chcialo mi sie z tym walczycnapisz na jakiej stronie to znalazłes, ja bym chetnie pograł sobie legia! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Oto jest pytanie podobno dopiero robią było już o tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 http://www.fifapoland.glt.pl/ i tam trzeba wejsc w patche. sa tylko trzy Polskie sklady ale za to poprawne :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Ja nie probowalem na win98 ale na xp poszlo spox:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drazek Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 panowie mam pytanie dlaczego jak gram w FIFA2003 zawodnikom niepoprawnie wyswietlaja sie kołnierzyki. Czy to jakiś błąd w co wątpie, czy to wina sterowników, czy raczej niewydolność mojej karty GeForce 2 MX400 64MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Ja gralem na MX to zawodnicy mieli male wady na strojach. Tak jakby byly niedorobione. NA swojej karcie nie mam tych problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Raczej sterownikow wina bo ja takiego czego nie mialem na mx i teraz tez nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Zalezy jeszcze jakie detale poustawiales. Ale sprawdz nowsze badz starsze sterowniki tak jak zalecal to Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rice Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Ja mam tą samą grafę i u mnie mają jakies zrąbane koszulki tam gdzie jest logo sponsora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 To prędzej wada Fifki. Dopiero ładnie wygląda na 1024/768 (czy jakoś tak) wogóle jakaś ta fifa zrąbana. Tak mi się wydaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 gf 3 ti200 + 800x600 max wszytko chodzi ladnie i sie nie haczy, w 1024x768 dopiero zaczyna ale to baaardzo zadko.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Witam! Grajac w Fife 2003 triki robi sie naciskajac klaiwsz SHIFT a jak sie robi triki uzywajac do gry GamePada :?: bo trikow w ustawieniach nie mozna sobie ustawic, ani dla klawiszy ani dla pada :x a wiec jak to sie robi na padzie :?: PS. jesli co to pad ma 8 przyciskow :) Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 A nie masz takiego odzielnego programu do ustawiania przyciskow ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...