kiaad Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 (edytowane) jeśli ktoś jest z tej miescowości ==>> Województwo: Śląskie <<=== a dokadniej http://www.regioset.pl/gazeta.php?choice=2136 to porsze o KONTAKT !! telfoniczny ! (ale najpier e-mial) ;) EDIT : i pliss posze o wysłanie jednego posta do pana "OSZUSTA" o TERSCI : "OSZUST" jego obecny numer GG to 4641043 EDIT: ps za co mam -1 kary ? tutaj Edytowane 28 Czerwca 2007 przez kiaad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 niech zgadne: walek na allegro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 niech zgadne: walek na allegro?aha :oops: :cry: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 kiaad a co kupowałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 kiaad a co kupowałeś?czy to ważne ? jak poweim ze hdd to zadowoli Cibie ? ;( i tak jest cińko .... ale gościu popoełnił bład ;) mam jego porwidłwe namiary łącznie ztefonem ... + bo wysłełm kase nie na konto ale na ADRES a ktoś odbrał ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 mój plan jest taki JUTO ZADZONIE NA POLICEJ TAM GDZIE MIESZKA http://tinyurl.com/4uasz ;) i upenie się ze taki a taki tam mieszaka a potem do policji mojej j....i do allegro ...moze za miesiąc kase odzyskam... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 jak niby odzyskasz kase ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 kiaad a co kupowałeś?czy to ważne ? jak poweim ze hdd to zadowoli Cibie ? ;( i tak jest cińko .... Zapytałem z ciekawość. Po co te nerwy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 jak niby odzyskasz kase ? poto założłem ten wątek .... ale mam jz plan dzałania ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 czy to ten gość co go ostatnio złapali, chyba też był ze śląska ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 chodzi o tego ?? :lol: MacKenzie22 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 aha, on chyba też był gdzieś ze śląska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Tyle, że słynny Mackenzie22 był z Gliwic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Tyle, że słynny Mackenzie22 był z Gliwic...nie nie ale dzięiki ide w poniezałek na policje .... bo nie da rady się z nim dogadać :( coś może zasugierujecie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Ok :) wysłałem mu na GG to o co prosiłeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 kiaad- "in progress" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 kiaad- "in progress" ;]tiaaa mam all z allegro...jutro ide na policje ...podbno w olsztynie szkolili ..ale tylko gdzie to jest ? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Pisalem o twoim podpisie, ale mniejsza juz o to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 moze zmien temat na regulaminowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 na gg poszło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychol Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 nie lepiej do kolesia zadzwonic grzecznie powiedziec ze jak nie dostarczy danego przedmiotu albo nie zwroci kasy w ciagu 3dni (tyle idzie poczta przekaz) to sie osobicie pojawisz u niego. koles raz mnie chcial w ciach!a zrobi to po "grzecznej" rozmowie telefonicznej w ciagu 3 dni przeslal dany przedmiot, na szczescie dla niego byl sprawny i zgodny z opisem. nie wiem czy ci cos pomoze policja. wedlug mnie strata czasu oni beda sie bawic z pare miechow z tym. lepiej samemu to zalatwic. pozdrawiam i zycze powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Z Gliwic jest powiadasz? jaki jego adres? moze blisko mogl bym sie przejsc i wynegocjowac cokolwiek chyba ze w łapie ma ponad 50cm :D to nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 jak masz telefon domowy, porozmawiaj z rodzicami, jeżeli z nimi jeszcze mieszka. Ktoś też miał problem i po rozmowie z mamą delikwenta, szybko odzyskał pienądze :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 jak masz telefon domowy, porozmawiaj z rodzicami, jeżeli z nimi jeszcze mieszka. Ktoś też miał problem i po rozmowie z mamą delikwenta, szybko odzyskał pienądze :twisted: niesety jak dzonie cały czas cztuje on albo brachol....nie chodzą do SZKOŁY ! ani nigdze nic :evil: .... .... na policje ide z tego powodu aby skorzystać z porgramu allegro "BEZPIECZNA TRANZAKCJA" ;) ps. dowedzałem się ze ten typek ..to niezłe "ziułko" :( podobno już nie raz zadar z prawem i tam w (podam już bo nie wytrzmamam ...) Bieruni policja go zna :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Z moją sprawą policja bawi sie już ponad rok czasu i nie wydaje mi się, żeby coś z tym wiecej zrobili, jak umożyli( straciłem prawie 600 zł). Zapamietajcie- Damian Joachimski(axu) to ciach!y złodziej!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Z moją sprawą policja bawi sie już ponad rok czasu i nie wydaje mi się, żeby coś z tym wiecej zrobili, jak umożyli( straciłem prawie 600 zł). Zapamietajcie- Damian Joachimski(axu) to <font color="#FF0000">[ciach!]</font> złodziej!!!!spoko :( a allegro ? nic ? nie odda kasy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Z moją sprawą policja bawi sie już ponad rok czasu i nie wydaje mi się, żeby coś z tym wiecej zrobili, jak umożyli( straciłem prawie 600 zł)...może jestem niepoprawnym optymistą, ale myślę, że nie umożą. Policja chyba już dość dobrze łapie o co chodzi w allegro i chyba współpraca między nimi a allegro idzie w dobrym kierunku. Niestety ci co zostają złapani to tylko kropla, ale może sukcesywnie oczyszczą ten bajzel P.S. co do kasy, to przecież jest ubezpieczenie i powyżej chyba 250zł, to jest ich psi obowiązek, żeby zwrócić pieniądze. Masz linka może trochę stary, ale da radę ogarnąć co i jak: joncik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Z moją sprawą policja bawi sie już ponad rok czasu i nie wydaje mi się, żeby coś z tym wiecej zrobili, jak umożyli( straciłem prawie 600 zł)...może jestem niepoprawnym optymistą, ale myślę, że nie umożą. Policja chyba już dość dobrze łapie o co chodzi w allegro i chyba współpraca między nimi a allegro idzie w dobrym kierunku. Niestety ci co zostają złapani to tylko kropla, ale może sukcesywnie oczyszczą ten bajzel P.S. co do kasy, to przecież jest ubezpieczenie i powyżej chyba 250zł, to jest ich psi obowiązek, żeby zwrócić pieniądze. Masz linka może trochę stary, ale da radę ogarnąć co i jak: joncik thenks zaraz przejrze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 UPATE : dostałem się do policji ;) tzn.. narszcie był jakiś wolny ;) no i protoklooik jest spisany !!! ;) i tylko czeka na policjanta ....który przejmnie sprawe ....ale to poweekendze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 kiaad, raportuj jak dalej sie sytuacja rozwinie bo to chyba wszystkich nas interesuje! PS. W jakim jezyku jest twoj podpis? Bo to to raczej po ang. nie jest;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...