Skocz do zawartości
Neonix

Pochwal się budą

Rekomendowane odpowiedzi

Chcesz sie pochwalić swoja buda. Tu mozesz pokazać swojego blaszaka. Wklejać fotki swoich bud z krótką informacje na temat sprzetu znajdującego sie wniej. Chodzi mi o to zeby nie zaśmiecać formu modami typu światełka okno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To moja budka jeszcze kiedy miałem AMD. Jak będę zmieniał chłodzenie to wszystko będzie znacznie lepiej wyglądać bo buda ma wiele niedoróbek których nie poprawiam z braku chęci i czasu.

Całość docelowo będzie w dwóch osobnych obudowach (jedna pod drugą), tylko musze uważać z wymiarami żebym nie miał super high towera :P

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak w nocy prezentuje się moja buda. Nie jest już trendy z powodu podświetlenia ale jeszcze nie chcę mi się robić nowej.

Dołączona grafika

Czekam jeszcze jak folia elektro pod wyświetlaczem się wypali to wtedy założę pasującą kolorem do reszty. Fanbus ma podświetlenie ale z powodu niemania gałek nie włączam go ;) Z resztą i tak świeci się jak choinka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na poczatek moj pierwszy mod (Codegen 6013) wykonany ze 3 lata temu

to:

Dołączona grafika

w to:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

potem przyszedl czas na chiefteca (tutaj nie bylo rewelacji za leniwy bylem - tu lepiej za duzo nie pokazywac bo nie ma co)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Ogolnie super to mi nie wyszlo (w miedzy czasie bylo kilka malych modow ale nie mam aktualnie ich fotek)

no i potem skonczyla sie zabawa z modami bud ale po roku gdy moj sprzet radzil sobie bez budy przyszedl czas na ponowny kontakt z obudowa potrzebowalem dosyc mala bude - padlo na CM Centuriona i ogolnie moge powiedziec ze to jest mod z ktorego jestem zadowolony i ktorego nie bede sie wstydzil...

to:

Dołączona grafika

w to:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

etc...

Jakby nie patrzyl masa pracy jeszcze przede mna (ale fotki sa troszke nie aktualne - z praca stoje juz dalej niz na zdjeciach np. WC juz dawno skonczone tak samo jak front, okno i masa innych ktorych nie ma na tych zdjeciach) przypuszczam ze moda skoncze w tym tygodniu to ew. zamieszcze jakies foto (zreszta wszystko bedzie tutaj http://www.forum.ocm.pl/about1088-0-asc-0.html )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi