Neonix Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Chcesz sie pochwalić swoja buda. Tu mozesz pokazać swojego blaszaka. Wklejać fotki swoich bud z krótką informacje na temat sprzetu znajdującego sie wniej. Chodzi mi o to zeby nie zaśmiecać formu modami typu światełka okno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 prosze :] najbardziej zmodowany dragon na forum :]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 moj jest najbardziej zmodowany ;] dziury sa, bo mi sie napedy wyprowadzily do krainy wietrznych lowow :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Byl modding poprzez dodanie naklejki abita, pora na asusa ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Moj Szef: i baj najt: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 (edytowane) Furia I Wiecej (rownie kiepskiej jakosci) zdjec na stronie. Furia II od pol roku w budowie, moze kiedys skoncze. Edytowane 12 Kwietnia 2005 przez MareCeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 To moja budka jeszcze kiedy miałem AMD. Jak będę zmieniał chłodzenie to wszystko będzie znacznie lepiej wyglądać bo buda ma wiele niedoróbek których nie poprawiam z braku chęci i czasu. Całość docelowo będzie w dwóch osobnych obudowach (jedna pod drugą), tylko musze uważać z wymiarami żebym nie miał super high towera :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Byl modding poprzez dodanie naklejki abita, pora na asusa ;). http://members.lycos.co.uk/yahve/DSC02165.JPG najlepszy modding yl przez dodanie naklejki AMD :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 COś mało wiary sie chce pochwalić swoim blaszakiem. MareCeK fajnie wyciołes to okienko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebNET Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 MareCek okno pierwsza klasa, czym to cięte ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 COś mało wiary sie chce pochwalić swoim blaszakiem TRACER@X-POWER ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 chaos - temperaturki cos nie teges :P pokarz bok - ciąłes cos ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 A tak w nocy prezentuje się moja buda. Nie jest już trendy z powodu podświetlenia ale jeszcze nie chcę mi się robić nowej. Czekam jeszcze jak folia elektro pod wyświetlaczem się wypali to wtedy założę pasującą kolorem do reszty. Fanbus ma podświetlenie ale z powodu niemania gałek nie włączam go ;) Z resztą i tak świeci się jak choinka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Tak na Zachete A jak komus malo :) reszta pod tym adresem http://www.kamiloo.skwarek.net Miłego ogladania :) polecam zobaczyc foty w nocy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ls75 Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Lubie rzeczy minimalistyczne, proste i nieświecące.. moze w przyszlosci cos tu się bedzie delikatnie świecić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 ls75 mozesz pokazać wnętyrze obudowy? z zewnątrz bardzo mi się podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ls75 Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Tak to wyglada... z przodu i z tylu wentylatory 120mm na wolnych obrotach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 jakie to jest wporzo - te zatoki na dyski w ten sposob ułorzone !! komp sie staje o wiele mobilniejszy !! kocham to !! ale sie rozczuliłem :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1derful Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Oto moj dziś zakupiony chieftec BA 01BBB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ls75 Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 no i limit przekroczony i nic nie widac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 no i limit przekroczony i nic nie widac aha niech zmini na tą darmową ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Teraz ja trochę posyce :P, to początki WC rev 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spawn Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Przemo niezle to morze wygladac :D czekamy na dalsze rezultaty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoon Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Na poczatek moj pierwszy mod (Codegen 6013) wykonany ze 3 lata temu to: w to: potem przyszedl czas na chiefteca (tutaj nie bylo rewelacji za leniwy bylem - tu lepiej za duzo nie pokazywac bo nie ma co) Ogolnie super to mi nie wyszlo (w miedzy czasie bylo kilka malych modow ale nie mam aktualnie ich fotek) no i potem skonczyla sie zabawa z modami bud ale po roku gdy moj sprzet radzil sobie bez budy przyszedl czas na ponowny kontakt z obudowa potrzebowalem dosyc mala bude - padlo na CM Centuriona i ogolnie moge powiedziec ze to jest mod z ktorego jestem zadowolony i ktorego nie bede sie wstydzil... to: w to: etc... Jakby nie patrzyl masa pracy jeszcze przede mna (ale fotki sa troszke nie aktualne - z praca stoje juz dalej niz na zdjeciach np. WC juz dawno skonczone tak samo jak front, okno i masa innych ktorych nie ma na tych zdjeciach) przypuszczam ze moda skoncze w tym tygodniu to ew. zamieszcze jakies foto (zreszta wszystko bedzie tutaj http://www.forum.ocm.pl/about1088-0-asc-0.html ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinps Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 wszystko super tylko te paskudne rurki bleee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Nie w pełni jeszcze ukończony mod : http://www.centrumxp.pl/forum/download.php?id=1399 http://www.centrumxp.pl/forum/download.php?id=1396 http://www.centrumxp.pl/forum/download.php?id=1395 Czekam na elementy UV z Angela .pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 (edytowane) To moze i ja od siebie troche 8) -dzien, ale jeszcze bez lcdka noc z lcd calosc w linku z podpisu Edytowane 17 Lutego 2005 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morf Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 A oto najbardziej zmodowany MX na forum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morf Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 A oto najbardziej zmodowany MX na forum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 A to mój sprzęcior, jak będę miał troche czasu to pomaluję obudowę na czarno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...