pushkyn Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 No to tak, mam Barracude 80GB na NF7-S(rev2). I jest problem, ponieważ dysk ma zaje.iście wolny transfer (porównywalny do ATA33 :/). W menedżeże urządzeń kontrolery dysków są jako "standardowy podwojny kontroler...itd.", dysku też nie wykrywa jak powinien(pod windowsem oczywiście). W BIOSie wszystko powłączane. Zainstalowałem stery z CDka dołączeonego do płyty głównej. Czy trzeba instalować jakieś dodatkowe stery do IDE? Z kąd mogę pobrać najnowsze stery? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 to wystarczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushkyn Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Dzięki za odpowiedź, ale zapomniałem dopisać, że mam win98 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 No to to samo co polecil julas tylko ze pod 98 :wink: pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushkyn Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Niestety, w paczce sterów pod 98/ME nie ma sterownika IDE. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Wlacz dma we wlasciwosciach dyku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushkyn Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Dzieki :) wlaczylem DMA i super smiga ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...