Tank_26 Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 138x138x66 mm czyli od proca do zasiłki musi bycc minimum 7 cm Taką odległość mam. Ale chodzi mi o te kondensatory bo są dość blisko socketu A jaką ma wysokość ? (chodzi mi od powierzchni stykowej z procem do zagięcia ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertoudi Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 (edytowane) Taką odległość mam. Ale chodzi mi o te kondensatory bo są dość blisko socketu A jaką ma wysokość ? (chodzi mi od powierzchni stykowej z procem do zagięcia ) Wszystkie qvc mają takie same mocowanie, najpierw koszyczek na socket później śrubki więc chyba postawy mają takie same, a są małe. A mi nie chaczy nawet o ram i radiator na chipsecie chociaz jest na nim. Tak to u mnie wygląda Edytowane 28 Lutego 2006 przez mastertoudi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tank_26 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Wypłata już blisko :lol2: Powinien mi się zmieścić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erOl Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Na nf-7 wchodzi bez problemu... ograniczeniem dl tego chlodzenia sa obudowy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tank_26 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Mam obudowę bigtower AT. Jest duża. Zasiłka jest na samej górze. Przykładałem krążek wielkości pentagrama 120 i jest jeszcze miejsce. A jaką paste polecacie?? Słyszałem że te na pentagramie nie są rewelacyjne. Mam trochę pasty z titana (srebrna) i czy ona jest w miarę dobra ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertoudi Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 (edytowane) Ta pasta od pentaka to zwykły silikon o dziwnej konsystencji. W życiu bym tego na proca nie dał. A kup sobie ceramique najlepiej. AS5 jest minimalnie lepszy ale drozszy duzo. A titan to też badziew i chyba prąd przewodzi, widziałem gdzies test oemowych past i żadnej nie polecali. Edytowane 2 Marca 2006 przez mastertoudi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tank_26 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) Już go mam. Wieczorkiem będę podłanczał. A pasta zalmana (od niebieskiego radiatora na czipset :)))) będzie ok?? Mam jej jeszcze troszkę. Edit. A czy przymocować radiatorek jakimś drucikiem żeby czasem nie odpadł :) (waga) Edit Mam GO :) Problemy były z zamontowaniem(niebieski zalman) ale się udało.Dałem pastę od Zalmana. Niestety mam 2400 XP bez odblokowanego mnożnika (133). Na razie udało mi się podkręcić na 153 MHz czyli chodzi teraz 2300 MHz Czyli już coś :) Jest w miarę cichy. Muszę jeszcze wymienić z przodu wentyla na jakiegoś cichego bo teraz to jego słyszę. Edytowane 7 Marca 2006 przez Tank_26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...