smyk_pl Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Witam! Calkiem niedawno przesiadlem sie z NVIDII na ATI i mam problem z wyswietlaniem obrazu na tv, jakosc jest bardzo slaba (tv podlaczam za pomoca przejsciowki s-video - euro). Pamietam ze w GF byla taka mozliwosc aby zmienic rodzaj wyjscia na COMPOSITE i wtedy obraz byl duzo lepszy a teraz na radku nie wiem jak to zmienic i wyglada to tak ja w GF z ustawiona opcja S-VIDEO. Moze ktos juz spotkal podobny problem ? Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 hmm..troche dziwne...obraz na s-video jest o wiele lepszej jakosci niz na composite....na s-vdieo masz rozdzielone sygnaly luminacji i chrominacji a na composite wszystko razem zmieszane.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smyk_pl Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 hmm..troche dziwne...obraz na s-video jest o wiele lepszej jakosci niz na composite....na s-vdieo masz rozdzielone sygnaly luminacji i chrominacji a na composite wszystko razem zmieszane.... Tak masz racje ale w wypadku gdybym mial wejscie s-video w tv a nie mam wiem musze kombinowac z przejsciowkami na zlacze euro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...