Krystianus Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Mam do zrobienia referat na temat różnych form dystrybucji programów komputerowych... spędziłem już trochę czasu na szukaniu tego na necie... (google i szukacz) i jak narazie zero konkretów... nawet nadziałem się na formy dystrybucji artykółów mlecznych z obrazkami :D ale nie o to akurat mi chodziło... Jakby ktoś miał jakieś materiały, albo konkretne linki to byłbym bardzo wdzięczny... Proszę... pomóżcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 moze zbytniio to sobie komplikujesz..opisz rodzeje softu a raczej na jakich licencjach sa, nastepnie napisz cos jak sie je odpowiednio rozpowszechnia i sproboj zastanowic sie dlaczego ttakimi drogami (konkretnymi) i np mozesz jeszcze odpowiedziec jaki wplyw ma taka forma np na koszt (np porownanie zakup przez siec a u dystrybutora poczta)...pozneij to tylko kosmetyka ..powodzenia pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 hmm, a co TO jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianus Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 więc tak... sgj - jak szukałem w nocy to link od ściągi.pl nie wchodził... trzeba się było rejestrować, czy coś, a mi się akurat to nie uśmiechało... a tego poniżej widziałem... w każdym razie dziękuję za wysiłek ;) Nastawiałem się może bardziej na to iż ktoś już robił coś podobnego i byłby chętny pomoc... ale wporzadku... powalczę z tym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...