Brokiru Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Witam! Mam pewien problem. Od wczoraj komputer dziwnie się zachowuje. XP co chwilę się zawiesza i powoduje blue screnny. Podejżewałem procesor, tym bardziej, ze pasta nie była smarowana na nowo już od grundnia 2002 roku. Było nawalone i silikonowej, i srebrnej.Wcześliej sam procesora nie zdejmowałem z powodu braku doświadczenia i robili to serwisanci (czy. patafiany). Oczyściłem radiator i zabierałem się do czyszczenia rdzenia. Moim oczom ukazał się dziwny obraz. Wokół rdzenia jest cziemnosrebrna otoczka, która wygląda jak fabryczna i ciężko się ją usuwa.Jest twarda. To wyglada jak gruba warstwa nalotu wokół rdzenia.Jak patrzyłem na zdjęcia Palominów to takiej otoczki nie miały. Czy mogę ją usunać?Proszę o szybką odpowiedź, bo musze pracować na cas latency 3 i taktowaniyu 1200. :x :x :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 wyczyść spirytusem i będzie proc jak nowy , cas zależy od ramu a nie proca :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bachus_anonym Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 jezeli wyglada tak... to raczej nie przejmowalbym sie tym "nalotem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brokiru Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Wygląda tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 nie widać zdjęcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brokiru Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Juz widać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 może jakiaś stara pasta lub ćoś pastopodobnego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoThAn Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 witam ja osobiscie usunołem taki nalot ze swojego proca wodą po goleniu akorat mialem maklera zeszlo super do tego uzylem pałeczek higienicznych procesor wygląda jak nowy Polecam!! P.S. nalot usunolem a co najwazniejsze resztki zasnietej pasty w kacikach łączenia rdzenia z obudową Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 szkoda ze nie dales zdjecia z aparatu, bo takie malowanie w paincie niewiele mowi, ale ja bym tego nie rudzał, jedynie umył go dobrze wodą z mydłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 A po umyciu pamiętaj o wysuszeniu :) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 To chyba oczywiste.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brokiru Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Zdrapałem chodzi, ale są pewne ale. O tym inny topic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Boze, po wala inny topik... Robisz bajzel na forum :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...