Barthezz365 Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 mam pytanko bo chciałbym kupić te głośniki wyczytałem że mają mały mankament który dotyczy głośności głośników czy ktoś mógłby napisać w skali jak głośno grają?Pozdro A więc co polecacie mam 500 złotych do wykorzystania:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 mam pytanko bo chciałbym kupić te głośniki wyczytałem że mają mały mankament który dotyczy głośności głośników czy ktoś mógłby napisać w skali jak głośno grają?Pozdro nie kupuj ich ! one grają beznadziejnie !! :( miałem możliwość porównać je z innymi głosnikami w mediamarkt .... te głośniczki to po prostu badziew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipny Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Odpuść sobie te głośniki. Sam chciałem je kupić, ale kiedy posłuchałem ich w Vobisie (żeby nie było - poprosiłem o podłączenia bezpośrednio do k.dzwiękowej) to zbladłem. Miernota dźwięku tych głośników jest porażająca. Zwykłe P380 tylko że ładniej opakowane i trzy razy droższe. Creative MegaWorks 250D deklasują te głośniczki. Przepaść między nimi jest ogromna. Jeśli już chcesz wydać 400zł na głośniki to dozbieraj jeszcze 200zł i kup te MegaWorks'y lub Logitech Z2300 (albo jeszcze lepiej Z2200 - zastąpione niedawno przez Z2300 właśnie, ale jak się porozglądasz to kupisz te Z2200 za 500zł) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthezz365 Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 ale jakbym chciałbym kupic megaworksy to musiałbym zakupic jakas dobra karte dzwiekowa bo na moim sound blaster 1024 to nie grały by najlepiej :/[/code] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthezz365 Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Audigy 1 wystarczy do Megworks 250 D?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipny Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Audigy 1 starczy jak najbardziej. Najważniejsze żeby karta miał wyjście cyfrowe. Te MegaWorksy mają wejście cyfrowe jak i analogowe ale oczywiście lepiej będzie używać cyfowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthezz365 Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Lipny czy mógłbyś mi znaleźć takiego audigy w sklepie internetowym po dobrej cenie tylko nie OEm bo jak szuakłem to znalazłem tylko Oem a miałem takiego i miałem z nim troche problemu więc sprzedałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipny Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Wersje BOX masz tutaj: http://www.agito.pl/index.php?pid=4461&cid=1&p= . Wg. mnie jest to w tej chwili najlepszy sklep internetowy. Karte dzwiękową zawsze można dokupić, więc jak nie będzie cię stać to się nie zastanawiaj tylko bierz głośniki, a kartę dokupisz później. Na tych głośnikach nawet zintegrowana karta będzie brzmiała lepiej niż Audigy2 na I-Trigue L3500. W sprawie dzwięku to najwięcej mają do powiedzenia głośniki, dopiero później karta dzwiękowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthezz365 Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 jeszcze jedno pytanko czym rózni sie wersja głośników BOX a Retail? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszek87 Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Kupiłem pare dni temu Z-2200 thx :D Po prostu CUDO, dałem za nie 400 zł :) (niestety bez gwarancji bo "spod lady" :) Te głośniki sa poprostu NIEZIEMSKIE :D Przesiadłem sie na nie z Creativa P380. Uważałem je za dobre do momentu kiedy nie usłyszałem Logitecha :) Nie oddam go na zaden inny :) Odnośnie kart i wyjścia cyfrowego: Mam sb live 5.1, chciałbym sobie włączyć na wyjście cyfrowe, ale nie wiem jak je skonfigurować? Kiedy przełączam to nic nie słysze, w opcjach grzebałem i tez nic. Pomóżcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Z-2200 THX nie posiadają wejścia cyfrowego, więc podłączenie ich do wyjścia cyfrowego karty nic nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszek87 Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Sorry za jeszcze jedno tak banalne pytanie, ale czy wyjście cyfrowe na karcie ma kolor czarny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Na SB Audigy Player 1394 (i na innych pewnie też) wyjście cyfrowe ma kolor pomarańczowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 a dzwiek pochodzacy od SoundStorma mozecie porownac do.... ? Ma wejscie cyfrowe, jak jakosc w porownaniu do audigy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...