Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

mam pytanko bo chciałbym kupić te głośniki wyczytałem że mają mały mankament który dotyczy głośności głośników czy ktoś mógłby napisać w skali jak głośno grają?Pozdro

nie kupuj ich ! one grają beznadziejnie !! :(

miałem możliwość porównać je z innymi głosnikami w mediamarkt .... te głośniczki to po prostu badziew

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpuść sobie te głośniki. Sam chciałem je kupić, ale kiedy posłuchałem ich w Vobisie (żeby nie było - poprosiłem o podłączenia bezpośrednio do k.dzwiękowej) to zbladłem. Miernota dźwięku tych głośników jest porażająca. Zwykłe P380 tylko że ładniej opakowane i trzy razy droższe. Creative MegaWorks 250D deklasują te głośniczki. Przepaść między nimi jest ogromna. Jeśli już chcesz wydać 400zł na głośniki to dozbieraj jeszcze 200zł i kup te MegaWorks'y lub Logitech Z2300 (albo jeszcze lepiej Z2200 - zastąpione niedawno przez Z2300 właśnie, ale jak się porozglądasz to kupisz te Z2200 za 500zł)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wersje BOX masz tutaj: http://www.agito.pl/index.php?pid=4461&cid=1&p= . Wg. mnie jest to w tej chwili najlepszy sklep internetowy. Karte dzwiękową zawsze można dokupić, więc jak nie będzie cię stać to się nie zastanawiaj tylko bierz głośniki, a kartę dokupisz później. Na tych głośnikach nawet zintegrowana karta będzie brzmiała lepiej niż Audigy2 na I-Trigue L3500. W sprawie dzwięku to najwięcej mają do powiedzenia głośniki, dopiero później karta dzwiękowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem pare dni temu Z-2200 thx :D

Po prostu CUDO, dałem za nie 400 zł :) (niestety bez gwarancji bo "spod lady" :)

Te głośniki sa poprostu NIEZIEMSKIE :D

Przesiadłem sie na nie z Creativa P380. Uważałem je za dobre do momentu kiedy nie usłyszałem Logitecha :)

Nie oddam go na zaden inny :)

Odnośnie kart i wyjścia cyfrowego: Mam sb live 5.1, chciałbym sobie włączyć na wyjście cyfrowe, ale nie wiem jak je skonfigurować? Kiedy przełączam to nic nie słysze, w opcjach grzebałem i tez nic. Pomóżcie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi