Avandrel Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Czy jest montować peltiera na procka chłodzonego powietrzem? Czy lepiej odrazu przeżucić się na WC. I co się robi jak mam już chłodzenie wodą i mocnego peltiera ze skraplającą się wodą (znaczy jak zrobić żeby się nie skraplała :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 napierw napisz jaki porcek ... jaki peltier a tak ku prawdzie to powinienies do peltiera miec WC... apropos skraplania ... SZUKAJ! to taka opcja w gornej czesci forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 berkut moze ci duzo powiedziec o skraplaniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 to z SZUKAJ to w sumie nie głupia rada... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 niop :) jeden przyznal racje :))))) berkut jak mu powie to sie chlopak zamiesza :) sam kiedys pytalem berkuta na irc jak i co :)))) to sie zamieszalem jak mi wyklad zrobil :) ja mam odlewik silikonowy a do krawedzi wewnetrznych odpowiednio skroconych tworzywo ktore chlonie wode (a jak ono sie nazywa nie wiem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...