v1t4m1n Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Chcem podkręcić mojego GF2 mx400 64mb :D czytałem dzieś w necie, że można znaleźć jakieś zhackowane sterowniki które podobno odblokowują dodatkowe potoki renderujące :? Nie chodzi mi o Omegi jeśli ktoś takie posiada albo wie gdzie można je znaleźć to prosze o kontakt albo na forum albo na maila :D v1t4m1n@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brush Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 o chetnie sam sie dowiem tez mam taka karte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek21 Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 nie ma takich sterowników ponieważ ta karta ma tylko 2 potoki i wiecej nie da sie uzyskać nie wiem kto ci takich głupot nagadał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$McFly$ Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 lol :) zapomnij...ta karta nadaje sie tylko do muzeum :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1t4m1n Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 A co i czym można z nią zrobić żeby wycisnąć z niej siódme poty ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[ HAIZ ] Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Szukaj vmodow na forum pelno tego, karta ma niesamowity potencjal :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...