Skocz do zawartości
M@rT!N

Detonatory 40.45

Rekomendowane odpowiedzi

No to jak juz walicie wyniki na tym zbyt nie udanym "temacie" to ja dodam swoje:

40.45(hehe) -9790

30.82 - 9220

Wow, masz super wynik jak na 1.28Ghz.

Podaj mi linka do kompare zobacze w jakich testach odstaje.

Kaeres a ty możesz podac linka do swojego compare?! chciałbym zobaczyć jaki ty masz wynik i czy jest porównywalny do mojego :) Według Mhzetów mamy podobne konfigi :lol: 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak tylko proc chodzi mi (142x9) a 9 dlatego ze mam jadro ukruszone na 10 nie pojdzie za Chiny.

ale test robiłeś na o/c grafie???

tak tak, dokladnie jak w configu ,qrde nareszcie jutro pobije bariere 10000 Markow , XP 1700+ juz w drodze... :P :P :P

aaaa... to się nie dziwię na takim fsb i oc grafie no i te pamiątki gdzie tam moje PC133 [co prawda cl2 ale.... :lol: ]

p.s. tylko uważaj na jądro w XPeku lubią się kruszyć byś nie miał tak jak z durakiem :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na szczescie mam juz Coppershima(Thermaltake) , no wlasnie ciekawe czy bedzie mi pasowal do XP

jak nie to pilnik pójdzie w ruch ;) ale powinien jeśli kupowałeś pod Xpeka to napewno a jeśli pod TH to też :) Ja zrobiłem na odwrót mam TH a kupiłem CSa pod XP (innych nie mieli) ale wszystko pasuje idealnie :lol: 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi