tekknosis Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Mam plyte plyta kob kt266 fsx z duronem 800 i mam pytanie jaki najwiekszy procek moge odpalic na tej plycie - na stronie producenta nic nie pisze. W instrukcj do plyty pisze ze obsluguje ddr 333 - czy jak wlorze nowsze ddr 400 to beda dobrze chodzic czy nie na tej płycie ??? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Ta płyta obsłuży ddr 400 i ddr333, tyle tylko, że będą pracować z mniejszą prędkością, ale tym nie ma się co przejmować. Co do procka to ciężko powiedzieć. Skoro chodzi duron 800, to pewnie będą też chodziły durony do 1300, a athlony - niewiadomo, ale powinny też działać co najmniej do 1400. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 na kt 266 powinny ruszyc athlony xp ( przynajmniej te 180 nm ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thargood Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Mam wlasnie taka spalona plytke ale moge powiedziec ze przez 3 lata chodzil na niej AthlonXP1700+ bez zadnych problemow. co do pamieci to nie nie jestem pewien ale powinno byc tak jak mowi Złoty,czyli beda pracowaly z nizsza od nominalnej czestotliwoscia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...